Beroepsopleidingen

Beroepsopleidingen2018-10-30T21:24:10+00:00

Ben jij geïnteresseerd in andere mensen, dieren en/of je leefomgeving?
Maak je makkelijk contact met anderen? Stellen mensen zich open richting jou?
Wil je iets voor anderen betekenen? Kun je je inleven in een ander?
En wil je jezelf goed leren kennen?

Dan heb je het mogelijk in je een volwaardige en professionele procesbegeleider of practitioner te worden en passen onze  opleidingen bij jou!

Lees verder op deze site om te ontdekken wat onze opleidingen inhouden en wat ze je te bieden hebben.

Start: september 2019

Energetische en Transformatieve
Procesbegeleiding CLE™


Vierjarige beroepsopleiding

Cosmic Light Energy™
Practitioner


Driejarige beroepsopleiding

Binnen de opleiding kun je kiezen voor  de vierjarige opleiding tot ‘Energetisch en Transformatief Procesbegeleider CLE™ Master’ of de driejarige opleiding tot ‘Cosmic Light Energy (CLE)™ Practitioner’.

De vierjarige beroepsopleiding ‘Energetische en Transformatieve Procesbegeleiding CLE™’ is een diepgaande en praktijkgerichte (beroeps)opleiding tot volwaardige procesbegeleider op HBO-niveau. Een eclectische all-in-one opleiding die (pro-)actief de voortdurend veranderende samenleving volgt.

De driejarige beroepsopleiding ‘Cosmic Light Energy (CLE)™ Practitioner’ kan los worden gevolgd én is onderdeel van de vierjarige opleiding ‘Energetische en Transformatieve Procesbegeleiding CLE™’. Een energetisch gerichte all-in-one opleiding die (pro-)actief de voortdurend veranderende samenleving volgt.

De opleidingen zijn bestemd voor mensen uit verschillende achtergronden en vakgebieden die op zoek zijn naar verdieping en bewustwording, een nieuwe uitdaging en/of verandering van beroepsinvulling.

Voor deelname aan de opleidingen wordt geen therapeutische/coachings of psychologische voorkennis vereist.
Na het voltooien van één van de opleidingen kun je je zelfstandig vestigen of je kennis en vaardigheden toepassen binnen je huidige of ander vakgebied en/of je persoonlijke leven.

Al ervaring met Cosmic Light Energy (CLE)™

Heb je al cursussen uit de Cosmic Light Energy™-serie gevolgd dan is het mogelijk gedeeltelijke vrijstellingen te verkrijgen voor onderdelen van de opleiding. Neem hiervoor contact op.

Algemene voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.

Inschrijven