Er zijn momenten waarop u als leidinggevende een specifieke training of workshop wilt aanbieden aan uw medewerkers. Uit noodzaak of als onderdeel van uw bedrijfspolicy.

Full Circle Instituut kan dan uitkomst bieden en verzorgt deze (maatwerk)training of -workshop graag voor u.

De trainingen en workshops van Full Circle Instituut zijn gericht op persoonlijke groei en bewustwording. Een training of workshop kan onder meer in het teken staan van stresshantering & stressrelease, ont-moeten, mindfulness, werkcultuur, ziekteverzuim-begeleiding (preventie en reïntegratie) voor leidinggevenden of communicatie op de werkvloer.

In overleg met de opdrachtgever wordt het onderwerp en het doel voor de training dan wel workshop doorgenomen.

Aan de hand van de door de werkgever verstrekte informatie stelt Full Circle Instituut een offerte op. In deze offerte wordt ook het aantal trainingen dan wel workshops aangegeven – afhankelijk van het aantal deelnemende personen -, en de locatie voor de trainingen (intern dan wel op een specifieke locatie).

Na opdrachtgeving zorgt Full Circle Instituut voor een bij het bedrijf/de organisatie passend programma al dan niet op een specifieke locatie. De opdrachtgever hoeft alleen de interne communicatie rondom de training te verzorgen, de benodigde inhoudelijke informatie wordt door Full Circle Instituut verstrekt.

Aarzel niet contact met ons op te nemen, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen doornemen.