Cosmic Light Energy™- serie:
Het nieuwe helen en werken met energie en bewustwording

Cosmic Light Energy™ is een ‘nieuwetijdsenergie’ die past bij de ontwikkelingen waar wij en de Aarde op dit moment doorheen gaan. Een energetische methode die op verschillende manieren kan worden gebruikt voor heling, bescherming, bewustzijnsontwikkeling en transformatieprocessen van personen, situaties en bijvoorbeeld de natuur.
Naast het werken met de verschillende elementen wordt ook gewerkt vanuit ether, het vrouwelijke en mannelijke aspect en de onvoorwaardelijke liefdesenergie.
Cosmic Light Energy™ is een energie die alleen vanuit onvoorwaardelijke liefde kan worden neergezet.

Bij het werken met de energie worden de nieuwste (heling)technieken gebruikt waarbij bewustwording, intenties en het werken met velden een belangrijk onderdeel vormen.

De Cosmic Light Energy™-serie bestaat uit een aantal elkaar opvolgende energetische trainingen, waarbij je zelf bepaalt tot hoever je jezelf wilt bekwamen in het helen en werken met energie en bewustwording. In alle cursussen van de Cosmic Light Energy™-serie speelt naast het energetische werk je bewustzijnsontwikkeling een belangrijke rol. Bij het werken met de energie worden de nieuwste (heling)technieken gebruikt waarbij intenties en het werken met velden belangrijk onderdelen zijn.

De cursussen

De Cosmic Light Energy™-serie bestaat uit een aantal elkaar opvolgende energetische trainingen
In alle cursussen van de Cosmic Light Energy™-serie speelt naast het energetische werk je bewustzijnsontwikkeling een belangrijke rol. Bij het werken met de energie worden de nieuwste (helings)technieken gebruikt waarbij intenties en het werken met velden belangrijk onderdelen zijn.

De volgende cursussen en workshops behoren tot de ‘Cosmic Light Energy™-serie’.
Bij aanklikken word je direct naar de juiste pagina van de Cosmic Light Academy / Cosmic Light Energy™ doorgeleid.

Wil je meer …

Dat kan met de jaartraining ‘Het Cosmic Light Energy™ Traject van Full Circle Instituut en de beroepsopleidingen ‘Energetisch & Lichaamsgericht Basis-practitioner CLE™’, ‘Cosmic Light Energy™ Practitioner en ‘Energetisch & Transformatief Procesbegeleider CLE™’ van de Cosmic Light Academy.

Met ‘Het Cosmic Light Energy™ Traject’ kun je het gehele jaar door starten.

Voor de beroepsopleidingen vind je meer informatie op:
Energetisch & Lichaamsgericht Basis-practitioner CLE™
Cosmic Light Energy (CLE)™ Practitioner
Energetisch & Transformatief Procesbegeleider CLE™.

De cursussen van de Cosmic Light Energy™-serie zijn in de opleidingen verweven. Wanneer je Cosmic Light Energy™-certificaten hebt behaald is mogelijk gedeeltelijke vrijstellingen te verkrijgen voor onderdelen van de opleiding. Neem hiervoor contact op met de Cosmic Light Academy.

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van de Cosmic Light Academy, w.o. beroepsopleidingen, meesterschapsprogramma’s, jaartrainingen, trajecten, masterclasses, bij-/nascholingen, transformatiedagen, lezingen, leerbegeleiding en supervisie, behandelingen en individuele begeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Cosmic Light Academy’ van toepassing.