Retraites / Intensives

Full Circle Instituut biedt retraites en intensives gericht op persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustwording.

Een retraite kan onder meer in het teken kan staan van thuiskomen bij jezelf, onthaasten, rust, stilte, heroriëntatie, bewustwording, bezinning, verdieping, verwerking, heling en/of spirituele groei.

Een intensive is themagericht, heeft een vast programma en kan in het teken staan van thuiskomen bij jezelf, leefstijl en de balans daarin, vormgeven aan je leven en heroriëntatie, afscheid nemen, afsluiten en opnieuw beginnen, heling en/of spirituele ontwikkeling.

Eigenlijk heeft iedereen geregeld een moment van herbezinning nodig, een moment van helemaal loskomen van de dagelijkse gang van zaken.
Door even uit je vaste ritme te stappen kun je in alle rust kijken naar je leven, kun je voelen en bepalen hoe je daarmee verder wilt, heb je tijd voor verwerking van wat je hebt meegemaakt, kun je je richten op heroriëntatie, richtingbepaling, verdieping, zingeving, heling en/of bijvoorbeeld je spirituele ontwikkeling.

Een retraite of een intensive die je weer helemaal terugbrengt bij jezelf en je weer helemaal in je eigen stuk zet, kan je helpen om daarna weer helemaal fris en opgeladen, vol energie en in je kracht verder te kunnen met je leven.

Een korte periode waarin je je helemaal op jezelf richt en op dat wat jou bezighoudt.

Door voor een korte periode uit je vaste ritme te stappen en door de intensiteit van de retraite of intensive is het mogelijk binnen een korte periode een grote stap te maken in je eigen proces.
De impact kan dusdanig zijn dat je vanuit de retraite of intensive weer zelf verder kunt en daarmee kan de retraite of intensive opwegen tegen een langduriger individueel traject. Of biedt de retraite of intensive een goede combinatie met een individueel traject dat daardoor wordt verdiept en versneld.

Onze retraites en intensives

De volgende retraites staat op dit moment op het programma:

Bezinningsretraite


Een zesdaagse retraite

Retraite Me-Time


Een driedaagse retraite

Bezinningsdag


Een ééndaagse retraite

Retraites zijn in principe toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke deelnemers en therapeuten/coaches (i.o).

De volgende intensives staan op dit moment op het programma:

Terug naar jeZelf


Een reis die je terugbrengt bij
wie je bent!

Lifedesign: Creëer je eigen leven


Wat is je droom? Doe je wat je wilt doen?
Ben je waar je wilt zijn?

Lifestyle & Lifebalance


Voor een leven vanuit
balans

Het leven weer leven


Vanuit verlies en rouw
het leven weer omarmen

Intensives zijn in principe toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke deelnemers en therapeuten/coaches (i.o).

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.