FULL CIRCLE INSTITUUT  OP DE LOTUSBEURS

12 MAART 2017 – EXPO HOUTEN – STAND 114

Nog even en dan staan we met onze stand op de Lotusbeurs, de grootste beurs op het gebied van bewustwording, spiritualiteit, opleidingen en gezondheid van Nederland.

Graag verwelkomen wij je op zondag 12 maart op onze stand! En daarom krijg je van ons een KORTINGSCODE voor de voorverkoop van toegangskaarten!

Op de Lotusbeurs staan wij met informatie over de nieuwe opleidingen en jaartrainingen, kun je een gesigneerd exemplaar van ‘Over levens … – De terugkeer van de Cosmic Light Energy’ aanschaffen en waar mogelijk laten we je de Cosmic Light Energy ervaren!

Opleidingen:

(Energetisch) Persoonlijk Groei en Bewustwordingsjaar:

De opleidingen sluiten aan op de steeds grotere behoefte aan het vinden van onder meer innerlijke balans en heelheid, persoonlijke ontwikkeling, zingeving en bewustwording én de vraag naar een andere, nieuw soort begeleiding hierbij. Onze opleidingen zijn innovatief, down to earth en praktijkgericht.
Naast de opleidingen bieden wij ook procesbegeleiding,  zowel individueel als groepsgewijs tijdens trainingen, intensives en retraites.

Full Circle Instituut: hét instituut voor beroepsopleidingen én zelfontwikkeling op het gebied van persoonlijke groei, bewustwording en zingeving.

Om 15.00 uur geeft Janet Reuvekamp een Energy Balancing meditatie in de Esdoornzaal.

MET KORTING NAAR DE LOTUSBEURS
We hebben een speciaal aanbod voor je om de beurs met grote korting te kunnen bezoeken. Je kunt e-tickets bestellen via http://www.lotusbeurs.nl/kaartverkoop-2017.
Als je bij het bestellen onze speciale kortingscode 17LOT40023 gebruikt, dan ontvang je bovenop de voorverkoop korting van € 5,00, nog een extra korting van € 2,50! Je betaalt dus € 10,00 in plaats van €17,50!