Over levens …

De terugkeer van de Cosmic Light Energy

Over levens … Een boek dat je raakt, triggert en heelt én je uitnodigt en uitdaagt het beste uit jezelf te halen. Om je levensopdracht neer te zetten en je levenspad te lopen.
Voel en ontdek wat dit verhaal in jou wakker maakt en in beweging zet. Want net als de hoofdpersoon Jelena heb jij je eigen uniekheid te leven op Aarde.

Over levens … Vertelt het verhaal van het leven van Jelena en haar ontwikkeling tot Hogepriesteres van het Cosmic Light. Door de loop van haar leven en verschillende ervaringen komt Jelena achter haar levensopdracht. Jelena beschikt over bijzondere energetische vermogens. Ze heeft de kennis, kunde en energie uit verschillende levens weer bij elkaar te brengen om zo het Cosmic Light in deze Nieuwe Tijd volledig te kunnen neerzetten. Een intrigerend, rakend en spiritueel levensverhaal waarbij vorige, andere en parallelle levens een belangrijke rol spelen.

Over levens … Vertelt het verhaal over de herrijzenis van de Cosmic Light Energy. Een van oorsprong Atlantische energie waarvan het vermogen en de kracht een lange tijd verborgen is geweest, maar die nu via Jelena weer ter beschikking komt van de Aarde en de mensheid.

Over levens … Een verhaal over groei, zingeving, het ontdekken van je levenspad en het volgen van je hart. Een boek over bewustwording, spiritualiteit en energetisch werken.

Janet Hélène Reuvekamp

“Het boek vertelt het spirituele verhaal over het lopen van je levenspad, het volgen van je hart, reïncarnatie, parallelle levens, zingeving en energetisch werken met het Cosmic Light. Het schrijven van het boek was een bijzondere ervaring voor mij, omdat het een semi-autobiografisch en daarmee een zeer persoonlijk verhaal is.”
Janet Reuvekamp is hypnotherapeut, psychodynamisch en energetisch therapeut, (life)coach, trainer, docent en nu ook schrijver.

Verschijningsdatum

10 oktober 2015

Bestellen


Prijs / verzendkosten

Boek ‘Over levens …’ – € 19,95
(Full Circle Instituut heeft besloten de btw-stijging naar 9% niet door te berekenen in deze verkoopprijs)

Verzendkosten – € 4,50

Het boek is hiernaast ook verkrijgbaar in ‘De Winkel’van Sattva, Zuidwijkstraat 78A te Zoetermeer
En bij www.tarot.nl