Een driedaagse intensive waarin je de balans opmaakt over je leefwijze, waar je gaat kijken naar je leefstijl en de balans in je leven. Waar je helder krijgt waar je vastloopt, wat stress- en spanningspunten zijn, waar je energielekken zitten en waar je behoeften liggen. Waar je kennismaakt met verschillende vormen van stressrelease en ontspanningstechnieken.
Om vervolgens een leefstijl te creëren van waaruit je in balans verder kunt.

Data: 

voor het najaar volgen

Ook kun je  je belangstelling kenbaar maken voor andere data, zodat we je zo snel mogelijk kunnen informeren!

Praktische informatie

Lifestyle & Lifebalance houdt meer in dan alleen een balans creëren tussen werk en privé.
In Lifestyle & Lifebalance draait het om al je levensgebieden. Inventariseer je wat wel en niet in balans is, wat voor stress en spanning zorgt, waar je energie op kwijtraakt en vooral ook waar je behoeften eigenlijk liggen.
Hoe krijg je een gebalanceerd leven waarbij je over voldoende energie beschikt en goed in je vel zit? Deze vraag staat centraal tijdens deze intensive.
In deze drie dagen zal ook aandacht worden besteed aan stressrelease en ontspanning met adem-/lichaamswerk, visualisatie en meditatievormen.

Je gaat aan de slag en pakt je knelpunten aan, zodat je een uitgangspunt creëert van waaruit je weer met een positief gevoel verder kunt. Het lifestyleplan dat je maakt, biedt een basisstructuur die voor balans zorgt in je leven en geeft je een uitgangspunt waarop je altijd kunt terugvallen.

De intensive wordt opgevolgd door een individueel consult. Hier evalueren we hoe je lifestyleplan in de praktijk functioneert, wat het voor je betekent en oplevert. En waar zonodig nog aanpassingen kunnen worden aangebracht.

Lifestyle & Lifebalance: Voor een ieder die uit balans dreigt te raken of is geraakt vanwege stressvolle ervaringen of omstandigheden én voor mensen die niet tevreden zijn over hun leefstijl en hiermee aan de slag willen.

Het programma staat in grote lijnen vast, maar zal daar waar nodig worden aangepast aan de behoeften van de deelnemers.

Naast het programma van de intensive is voldoende ruimte voor rust en ontspanning.

Extra meerwaarde van de intensive is dat het aantal deelnemers uit maximaal 6 personen bestaat. Hierdoor is er meer dan voldoende ruimte en aandacht voor iedere deelnemer.
Zo is het mogelijk in korte tijd grote stappen in je proces te maken en zaken helder te krijgen.

Mis deze intensive niet. Zorg dat je zeker bent van een plek en meld je snel aan, want er is een maximum aan het aantal deelnemers!
En: vol is vol.

De begeleiding van de retraite is in handen van Janet Reuvekamp
– Therapeut – (Life)Coach – Procesbegeleider – Directeur Full Circle Instituut –

En zo nodig een assistent.

Investering

 • Bij volledige betaling in 1 keer
  Investering (incl. begeleiding en verblijf tijdens de intensive) : € 1.495,=
  (Hiervan is € 550,= niet retourneerbaar bij afmelding door deelnemer conform de geldende termijnen in de Algemene Voorwaarden.)
 • Bij betaling in 2 keer – op dit moment niet meer mogelijk
  Investering (inclusief begeleiding en verblijf tijdens de intensive): € 1.595,=
  Bij aanmelding geldt een aanbetaling van € 800,= (waarvan € 550,= niet retourneerbaar bij afmelding door deelnemer conform de geldende termijnen in de Algemene Voorwaarden). Het resterende bedrag dient een maand voorafgaand aan de intensive bijgeschreven te zijn op de rekening van Full Circle Instituut.

Prijzen voor therapeuten/coaches (i.o.) op aanvraag

Hiervoor bieden wij

De investering voor de intensive ‘Lifestyle & Lifebalance’ is inclusief:

 • begeleiding tijdens de intensive;
 • 1 opvolgconsult van 1 uur;
 • 2x overnachting op basis van 2 personen per kamer;
 • 2x ontbijt;
 • 3x lunch;
 • 2x diner;
 • koffie/thee/vruchtensap onbeperkt;
 • diverse versnaperingen tussendoor.

Exclusief:

 • drankjes en versnaperingen buiten het programma om zijn voor eigen rekening.

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.

Inschrijven