Retraites introductie

Full Circle Instituut biedt retraites gericht op persoonlijke groei en bewustwording.
Een retraite die je weer helemaal terugbrengt bij jezelf en je weer helemaal in je eigen stuk zet, kan je helpen om daarna weer helemaal fris en opgeladen, vol energie en in je kracht verder te kunnen met je leven.

Eigenlijk heeft iedereen geregeld een moment van herbezinning nodig, een moment van helemaal loskomen van de dagelijkse gang van zaken.
Een korte periode waarin je je helemaal op jezelf richt en op dat wat jou bezighoudt. Door even uit je vaste ritme te stappen kun je in alle rust kijken naar je leven, kun je voelen en bepalen hoe je daarmee verder wilt, heb je tijd voor verwerking van wat je hebt meegemaakt en kun je weer thuiskomen bij jezelf. Ook kun je je richten op onthaasten, rust, stilte, bewustwording, bezinning, verdieping, heroriëntatie, richtingbepaling, heling en/of bijvoorbeeld je spirituele ontwikkeling.

Door uit je vaste ritme te stappen en door de intensiteit van de retraite is het mogelijk binnen een korte periode een grote stap te maken in je eigen proces. De impact kan dusdanig zijn dat je vanuit de retraite weer zelf verder kunt en daarmee kan dit opwegen tegen een langduriger individueel traject. Of de retraite biedt een goede combinatie met een individueel traject dat daardoor wordt verdiept en versneld.

Er kunnen maximaal 2 personen deelnemen aan een retraite. 

Behoefte om een retraite exclusief te volgen (1 deelnemer), dat kan ook. Informeer naar de mogelijkheden.

De volgende retraites staat op dit moment op het programma:

Bezinningsretraite


Een zesdaagse retraite

Retraite ‘Me-Time’


Een driedaagse retraite

Bezinningsdag


Een ééndaagse retraite

Retraites zijn in principe toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke deelnemers en
therapeuten/coaches (i.o).

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.