Maatwerkprogramma

Voor wie

Voor vrouwen en mannen die meer diepgang in hun leven willen ervaren.
Die aan de slag willen met zichzelf en bereidt zijn de diepte in te gaan om op alle lagen van hun zijn hun issues aan te pakken. Die willen ervaren hoe het is om met een stuk begeleiding een stuk verder te komen in hun proces en hun persoonlijke-/bewustzijnsontwikkeling.
Voor diegenen die bereidt zijn te reflecteren, aan te gaan wat er naar voren komt en hun proces volledig te lopen om te kunnen groeien vanuit eigen verantwoordelijkheid voor hun leven.

Procesbegeleiding kan onder meer gaan over persoonlijke groei en ontwikkeling, bewustwording, levensvraagstukken, (energetische) balans,  lifedesign, loopbaanontwikkeling – werken vanuit passie -, het opzetten van je eigen bedrijf, spirituele ontwikkeling, zingeving, de verbinding met jezelf, het oplossen dan wel hanteerbaar maken van problemen en klachten, energiemanagement, verwerking, heelheid en meer.
Hierbij worden zowel fysieke, emotionele, mentale, energetische als spirituele aspecten meegenomen. Daarnaast wordt gewerkt aan het totale groei en bewustwordingsproces.

Therapeuten en coaches (i.o.)
Ook therapeuten en coaches (i.o.) kunnen terecht voor een Maatwerkprogramma. Want ook jij als  therapeut of coach (i.o) wil je wellicht verder ontwikkelen op het gebied van persoonlijke groei, bewustwording of spiritualiteit. Of met begeleiding werken aan een concept voor jouw praktijk.

Hoe werkt het

Er wordt gestart met een eerste gesprek (interessegesprek).
Tijdens dit gesprek maken we kennis, kijken we of we verder met elkaar in zee gaan en inventariseren we zo goed mogelijk het uitgangspunt en het doel van de procesbegeleiding.
Van hieruit rolt een maatwerkaanpak, een maatwerkprogramma dat specifiek voor jou is gemaakt.
Afhankelijk van je wensen, behoeften en doel(en) kan het programma bestaan uit een combinatie van reflectiegesprekken, diepteconsulten eventueel incl. wandelcoaching (Experience), begeleiding via Skype, bezinningsdagen en eventueel een retraite.
De duur van het programma is afhankelijk van je doel en kan 3 maanden, 6 maanden of een jaar beslaan.

De financiële investering is afhankelijk van de inhoud en de duur.
Na het eerste gesprek wordt het programma in combinatie met de financiële investering voorgelegd en starten we in overleg.

Bij het maatwerkprogramma krijg je een ‘procesboek’, zodat je gedurende het programma je persoonlijke ervaringen, ideeën en andere notities kunt opschrijven.

Het is ook mogelijk één van de Meesterschapsprogramma’s te volgen.
Voor korte trajecten zijn individuele consulten een mogelijkheid.

Full Circle Instituut verzorgt naast de individuele procesbegeleiding ook procesbegeleiding in groepen in de vorm van trainingenretraites en intensives en opleidingen.

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.