Door het jaar heen organiseert Full Circle Instituut Bezinningsretraites.
Zo’n zes dagen waarin je je aandacht naar binnen richt. Een periode die in het teken staat van thuiskomen bij jezelf, onthaasten, rust, stilte, bewustwording, bezinning, verdieping, heling en/of spirituele groei. Een periode waarin je jezelf op de eerste plek zet.

Eerstkomende retraite: 

van dinsdag 15 oktober 19.30 uur tot en met zondag 20 oktober 2019 ca. 11.30 uur op een passende locatie
in een bosrijke/landelijke en inspirerende omgeving.

Ook kun je  je belangstelling kenbaar maken voor andere data, zodat we je zo snel mogelijk kunnen informeren!
Zie alle geplande data tot eind 2019 onderaan bij ‘Inschrijven’

Praktische informatie

Er zijn momenten in je leven dat je stil wilt staan bij jezelf, dat je je richting wilt bepalen voor de volgende stap in je leven, dat je je weer helemaal wilt opladen of dat je de ruimte en de rust wilt hebben voor het verwerken van bepaalde gebeurtenissen in je leven. Deze bezinningsretraite bied je hiervoor een goed uitgangspunt. Want je alleen terugtrekken in een hutje op de heide is het toch meestal net niet.

Door de professionele begeleiding van Janet Reuvekamp sta je er ook niet alleen voor, al richt je je wel voornamelijk op jezelf. De locatie, het programma en de begeleiding zorgen ervoor dat je in staat bent naar binnen te gaan bij jezelf en daar ook mee in contact te blijven.

Dagelijks wordt er gezamenlijk gegeten en is er ’s ochtends een groepsmeditatie.
Daarnaast heb je dagelijks een individueel begeleidingsconsult van een uur waaraan op verschillende manieren invulling wordt gegeven. Dit is afhankelijk van het uitgangspunt van je retraite en je behoefte van het moment.
’s Avonds ga je onder begeleiding en vanuit het contact met jezelf het contact aan om uit te wisselen wat er in je speelt.

Dinsdagavond staat in het teken van aankomen en kennismaken en nadere uitleg van het programma. Vanaf woensdag geldt de dagelijkse routine. Zaterdag werk je toe naar je afronding. Zondagochtend sluiten we gezamenlijk af en vertrek je in de loop van de ochtend naar huis.

Naast de vaste onderdelen van het programma heb je dus veel ruimte om met jezelf te zijn, zodat je je goed kunt richten op dan wel bezighouden met het doel waarvoor je aan de retraite deelneemt.

Kortom:
Het is een periode om je energie weer op te laden, te ontdekken wat er in je speelt, je te bezinnen op je volgende stap in je leven, te ontdekken wie en wat voor jou echt belangrijk zijn, je proces te doorlopen en/of dat te helen wat om aandacht vraagt, om zo naar je innerlijke balans en rust terug te keren en je innerlijke kracht te hervinden.

Aan de retraite kunnen maximaal 2 personen deelnemen.

Dit beperkte aantal deelnemers geeft een extra meerwaarde aan je retraite. Er is meer dan voldoende ruimte en aandacht voor iedere deelnemer. Je focus is voornamelijk op jezelf gericht. Wat het mogelijk maakt in korte tijd grote stappen in je proces te maken en zaken helder te krijgen.

Zorg dat je zeker bent van een plek en meld je snel aan, want: vol is vol.

De begeleiding van de retraite is in handen van Janet Reuvekamp
– Therapeut – (Life)Coach – Procesbegeleider – Directeur Full Circle Instituut –

En zo nodig een assistent.

Investering

 • Bij volledige betaling in 1 keer
  Investering (inclusief begeleiding en verblijf tijdens de retraite): € 2.695,= incl. BTW
  (Hiervan is € 950,= niet retourneerbaar bij afmelding door deelnemer conform de geldende termijnen in de Algemene Voorwaarden.)
 • Bij betaling in 2 keer
  Investering (inclusief begeleiding en verblijf tijdens de retraite): € 2.795,= incl. BTW
  Bij aanmelding geldt een aanbetaling van € 1.400,= (waarvan € 950,= niet retourneerbaar bij afmelding door deelnemer conform de geldende termijnen in de Algemene Voorwaarden). Het resterende bedrag dient een maand voorafgaand aan de retraite bijgeschreven te zijn op de rekening van Full Circle Instituut.

Prijzen voor therapeuten/coaches op aanvraag

Hiervoor bieden wij

De investering voor de retraite is inclusief:

 • individuele begeleiding (4x 1 uur);
 • groepsbegeleiding;
 • 5x overnachting op basis van een 1-persoonskamer;
 • 5x ontbijt;
 • 4x lunch;
 • 4x diner;
 • koffie/thee/vruchtensap onbeperkt;
 • diverse versnaperingen tussendoor.

Exclusief:

 • drankjes en versnaperingen buiten het programma om zijn voor eigen rekening.

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.

Inschrijven

 • Retraite 'Me-Time' - oktober 2019
  Er zijn nog 2 plaats(en) beschikbaar.  1.000,00 1.895,00
  Nu inschrijven!
 • Bezinningsretraite - oktober 2019
  Er zijn nog 2 plaats(en) beschikbaar.  1.400,00 2.695,00
  Nu inschrijven!
 • Retraite 'Me-Time' - november 2019
  Er zijn nog 2 plaats(en) beschikbaar.  1.000,00 1.895,00
  Nu inschrijven!
 • Bezinningsretraite - november 2019
  Er zijn nog 2 plaats(en) beschikbaar.  1.400,00 2.695,00
  Nu inschrijven!