Er zijn momenten waarop u als leidinggevende een medewerker bepaalde ondersteuning wilt bieden bij zijn of haar ontwikkeling. Uit noodzaak of als onderdeel van uw bedrijfspolicy.
Ook kan het zijn dat u als leidinggevende of zelfstandige zelf een stuk ondersteuning zoekt bij uw eigen ontwikkeling en bewustwording of bijvoorbeeld heroriëntatie.
Full Circle Instituut kan dan uitkomst bieden en heeft hiervoor verschillende mogelijkheden als retraites, intensives, trainingen en/of individuele procesbegeleiding.

De intensives van Full Circle Instituut zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Een intensive is themagericht en kan in het teken staan van thuiskomen bij jezelf, leefstijl en leefwijze en de balans daarin, vormgeven aan je leven en heroriëntatie, afscheid nemen, afsluiten en opnieuw beginnen, heling en/of spirituele ontwikkeling.

Door voor een korte periode uit je vaste ritme te stappen en door de intensiteit van een intensive is het mogelijk binnen een korte periode een grote stap te maken in je eigen proces.
De impact kan dusdanig zijn dat je vanuit een intensive weer zelf verder kunt en daarmee kan een intensive opwegen tegen een langduriger individueel traject. Of biedt een intensive een goede combinatie met een individueel traject dat daardoor wordt verdiept en versneld.

Inhoudelijk algemeen

Een intensive bestaat uit één of meerdere meerdaagse training(en) en wordt eventueel gekoppeld aan (tussentijdse) individuele begeleiding en/of een terugkomdag.

Bij de intensives is er een volledig begeleidt programma.

Voor de intensives kan individueel worden ingeschreven op de vastgestelde data. Deze intensives zijn toegankelijk voor zowel zakelijke als particuliere deelnemers.

Wilt u meerdere werknemers laten deelnemen aan een bepaalde intensive dan kan deze specifiek voor uw bedrijf worden georganiseerd en wordt de intensive in overleg gepland. Uiteraard behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden.

De intensives worden op een passende locatie in Nederland georganiseerd.

De volgende intensives staan op dit moment op het programma:

Terug naar jeZelf


Een reis die je terugbrengt bij
wie je bent!

Lifedesign: Creëer je eigen leven


Wat is je droom? Doe je wat je wilt doen?
Ben je waar je wilt zijn?

Lifestyle & Lifebalance


Voor een leven vanuit
balans

Doorgaan met leven


Afscheid nemen, afsluiten en
opnieuw beginnen

Intensives zijn in principe toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke deelnemers en therapeuten/coaches (i.o).

Prijzen voor therapeuten/coaches (i.o.) zijn op aanvraag.

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.

Inschrijven