Jaartrajecten

Wil jij in balans, bewust en met zingeving in het leven staan?
Wil jij werken aan je persoonlijke groei en bewustwording?
Wil jij jezelf ontwikkelen?
Wil jij aan de slag met jezelf om jezelf verder te ontwikkelen als mens en te worden wie je daadwerkelijk bent?
Of wil je juist je groei en bewustwording vanuit een energetisch perspectief ontwikkelen?

Dan zijn onze jaartrainingen wat voor jou!

Lees verder op deze site om te ontdekken wat onze jaartrainingen inhouden en wat ze je te bieden hebben.

Full Circle Instituut verzorgt twee jaartrainingen op het gebied van persoonlijke groei en bewustwording:

– Een persoonlijk ontwikkelings- en bewustwordingsjaar –

Een jaar waarin je de diepte in gaat en je proces aangaat om daadwerkelijk degene te worden die je bedoelt bent te zijn. Een proces waarin je je eigen innerlijke kracht aanboort en verder bekrachtigt, de verbinding met je oorsprong herstelt, oude beperkingen en overtuigingen aflegt, het kind in jezelf heelt, werkt aan een blijvende innerlijke balans en zicht krijgt op je levensdoel(en).

– Een energetisch groei en bewustwordingsjaar –

Een jaartraining waarin naast alle cursussen van de Cosmic Light Energy™-serie ook Spirituele Transformatiedagen, Energy-avonden/-ochtenden en de Energy-dag zijn opgenomen. Het traject heeft als voordeel dat je in één jaar door een grote energetische en bewustzijnsontwikkeling gaat en daarmee jezelf een sprong voorwaarts brengt in je persoonlijk groei en bewustwording. Daarnaast heb je je natuurlijk het werken en helen met Cosmic Light Energy™ eigen gemaakt.

Al ervaring met Cosmic Light Energy (CLE)™

Als je op dit moment al de cursus ‘Stappen in BewustZijn’ bij Sattva of de cursus ‘Cosmic Light Energy™ – Basis’ hebt gevolgd en je wil nu instappen in het Cosmic Light Energy™ Traject dan kan dit.

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.