Full Circle Instituut biedt intensives gericht op persoonlijke groei en bewustwording. Een intensive is themagericht en kan in het teken staan van thuiskomen bij jezelf, leefstijl en leefwijze en de balans daarin, vormgeven aan je leven en heroriëntatie, afscheid nemen, afsluiten en opnieuw beginnen, heling en/of spirituele ontwikkeling.

Eigenlijk heeft iedereen geregeld een moment van herbezinning nodig, een moment van helemaal loskomen van de dagelijkse gang van zaken.
Door even uit je vaste ritme te stappen kun je in alle rust kijken naar je leven, kun je voelen en bepalen hoe je daarmee verder wilt, heb je tijd voor verwerking van wat je hebt meegemaakt en een nieuwe start maken, kun je je richten op heroriëntatie, richtingbepaling, verdieping, heling en/of bijvoorbeeld je spirituele ontwikkeling.
Een intensive of een retraite die je weer helemaal terugbrengt bij jezelf en je weer helemaal in hun eigen stuk zet, kan je helpen om daarna weer helemaal fris en opgeladen, vol energie en in je kracht verder te kunnen met je leven.
Een korte periode waarin je je helemaal op jezelf richt en op dat wat jou bezighoudt.

Door voor een korte periode uit je vaste ritme te stappen en door de intensiteit van een intensive is het mogelijk binnen een korte periode een grote stap te maken in je eigen proces.
De impact kan dusdanig zijn dat je vanuit een intensive weer zelf verder kunt en daarmee kan een intensive opwegen tegen een langduriger individueel traject. Of biedt een intensive een goede combinatie met een individueel traject dat daardoor wordt verdiept en versneld.

Inhoudelijk algemeen

Een intensive bestaat uit één of meerdere meerdaagse training(en) en wordt eventueel gekoppeld aan (tussentijdse) individuele begeleiding en/of een terugkomdag.

Bij de intensives is er een volledig begeleidt programma.

Voor de intensives kan individueel worden ingeschreven op de vastgestelde data. Deze intensives zijn toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke deelnemers en therapeuten/coaches (i.o.).

De intensives worden op een passende locatie in Nederland georganiseerd.

De volgende intensives staan op dit moment op het programma:

Terug naar jeZelf


Een reis die je terugbrengt bij
wie je bent!

Lifedesign: Creëer je eigen leven


Wat is je droom? Doe je wat je wilt doen?
Ben je waar je wilt zijn?

Lifestyle & Lifebalance


Voor een leven vanuit
balans

Doorgaan met leven


Afscheid nemen, afsluiten en
opnieuw beginnen

Intensives zijn in principe toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke deelnemers en therapeuten/coaches (i.o).

Prijzen voor therapeuten/coaches (i.o.) zijn op aanvraag.
Informatie voor de zakelijke markt.

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.

Inschrijven

 • Intensive 'Terug naar jeZelf' - oktober 2019
  Sorry volgeboekt; informeer naar andere mogelijkheden.  500,00 895,00
  Nu inschrijven!
 • Intensive 'Lifedesign' - november 2019
   600,00 1.095,00
  Nu inschrijven!
 • Intensive 'Lifestyle & Lifebalance' - februari 2020
   995,00
  Nu inschrijven!
 • Intensive 'Terug naar jeZelf' - april 2020
   500,00 895,00
  Nu inschrijven!
 • Intensive 'Doorgaan met leven' - mei 2020
   550,00 995,00
  Nu inschrijven!