Intensives introductie

Full Circle Instituut biedt intensives gericht op persoonlijke groei en bewustwording.
Een intensive die je weer helemaal terugbrengt bij jezelf en je weer helemaal in hun eigen stuk zet, kan je helpen om daarna weer helemaal fris en opgeladen, vol energie en in je kracht verder te kunnen met je leven.
Een intensive is themagericht en heeft een vast en volledig begeleid programma.

 Eigenlijk heeft iedereen geregeld een moment van herbezinning nodig, een moment van helemaal loskomen van de dagelijkse gang van zaken.
Een korte periode waarin je uit je vaste ritme stapt,  je je helemaal op jezelf richt en op het thema dat je bezighoudt. Intensives kunnen in het teken staan van thuiskomen bij jezelf,  leefstijl en de balans daarin, vormgeven aan je leven en heroriëntatie, afscheid nemen, afsluiten en het leven opnieuw omarmen, zingeving, healing en/of spirituele ontwikkeling.

Door uit je vaste ritme te stappen en door de intensiteit van een intensive is het mogelijk binnen een korte periode een grote stap te maken in je eigen proces. De impact kan dusdanig zijn dat je vanuit een intensive weer zelf verder kunt en daarmee kan een intensive opwegen tegen een langduriger individueel traject. Of biedt een intensive een goede combinatie met een individueel traject dat daardoor wordt verdiept en versneld.

Een intensive kan bestaan uit één of meerdere meerdaagse training(en) en wordt eventueel gekoppeld aan (tussentijdse) individuele begeleiding en/of een terugkomdag.

Er kunnen maximaal 4 personen deelnemen aan een intensive. 

Behoefte om een intensive exclusief te volgen (1 deelnemer), dat kan ook. Informeer naar de mogelijkheden.

De volgende intensives staan op dit moment op het programma:

Terug naar jeZelf


Een reis die je terugbrengt bij
wie je bent!

Lifedesign: Creëer je eigen leven


Wat is je droom? Doe je wat je wilt doen?
Ben je waar je wilt zijn?

Lifestyle & Lifebalance


Voor een leven vanuit
balans

Het leven weer leven


Vanuit verlies en rouw
het leven weer omarmen

Intensives zijn in principe toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke deelnemers en therapeuten/coaches (i.o).

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.