Cosmic Light Energy Frequencies

Cosmic Light Energy Frequencies helpen je de verbinding met jezelf te herstellen, je balans terug te vinden, tot rust te komen of te aarden, ze ondersteunen je persoonlijke groei of bewustwording, ze vergemakkelijken proceswerk en ze ondersteunen je heelwording.
De Cosmic Light Energy Frequencies begeleiden en ondersteunen je dan ook gedurende periodes dat je het zwaarder hebt, gestresst bent of onder druk staat op welke manier dan ook.

Elke frequency heeft haar specifieke trilling en werking die door elke persoon weer anders kan worden ervaren. Naast de naam worden daarom alleen korte beschrijvingen en kernwoorden bij de frequencies gegeven.
Je kunt een frequency uitzoeken intuïtief op gevoel, aan de hand van de naam of de korte omschrijving. Vind je dit moeilijk dan kan ik voor je testen welke frequency op dit moment het beste bij je past.
Ook kan ik een unieke combinatiefrequentie voor je maken die specifiek op jou is afgestemd. Hierbij worden verschillende frequencies (maximaal 4) en een basisfrequency gecombineerd.

Je kunt op verschillende manieren met de frequencies werken. Door bij je te dragen, vast te houden, in te nemen of op je lichaam te druppelen.

Er zijn momenteel drie basisfrequencies en twaalf specifieke frequencies.

Gedurende de komende periode zullen de Cosmic Light Energy Frequencies worden uitgebreid met specifieke frequencies met elk weer hun eigen trilling en werking. Uiteindelijk zal hiermee de basisserie van de Cosmic Light Energy Frequencies worden gevormd.

De frequencies zijn verkrijgbaar bij Sattva en bij Full Circle Instituut of te bestellen via deze site.

Drie Cosmic Light Energy Basisfrequencies

De drie basisfrequencies zorgen voor onder andere aarding, gronding, rust, blijheid, ruimte en ontspanning. Maar voor een ieder is de manier waarop je de energie ervaart en hoe deze doorwerkt anders.
De drie Cosmic Light Energy basisfrequencies hebben elk een eigen specificatie, zodat het mogelijk is de basisfrequency aan te laten sluiten bij jouw behoefte.
Cosmic Light Energy Frequencies werken door op alle aspecten van jouw zijn: dus zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch als spiritueel niveau.

Twaalf Cosmic Light Energy Frequencies

Nieuw

Special

Klik op de frequency voor de omschrijving.

Cosmic Light Energy Frequencies werken door op alle aspecten van jou zijn: dus zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch als spiritueel niveau.
De Cosmic Light Energy Frequencies zijn vanuit mijn hart, onvoorwaardelijke liefde en de Cosmic Light Energy gemanifesteerd.

Een Cosmic Light Energy Frequency bevat: energy infusion in water met een conservering van biologische cognac.