Cosmic Light Energy Frequencies

Extra

Cosmic Light Energy Frequencies2019-01-23T10:34:10+00:00

In de afgelopen periode had ik al bekend gemaakt dat de Cosmic Light Energy Frequencies eraan kwamen.
Ondertussen waren de energetische voorbereidingen al volop aan de gang. En op zondag 13 januari 2019 zijn de eerste 3 basisfrequencies geboren. Ja, je leest het goed. Frequencies worden geboren in het water waarin ze worden ingebracht. Dit gebeurt op een speciale manier en deze is voor elke frequency anders. Elke frequency heeft hierdoor haar eigen unieke trilling en werking.

Na er zelf een aantal dagen mee gewerkt te hebben mochten de deelnemers aan de Cosmic Light Energy-avond er in de week erna voor het eerst mee kennismaken. Met mooie reacties als resultaat.

Vanaf nu zijn deze drie Cosmic Light Energy basisfrequencies verkrijgbaar in de praktijk van Sattva en bij Full Circle Instituut.
Als stockflesje of verwerkt in een doseerflesje.

  • CLE Basisfrequency 1 – CLE in haar zuiverste vorm
  • CLE Basisfrequency 2 – CLE gericht op reinigen, zuiveren, helen en bescherming
  • CLE Basisfrequency 3 – CLE gericht op activering en ondersteuning van het zelfhelend vermogen

De drie basisfrequencies zorgen voor onder andere aarding, gronding, rust, blijheid, ruimte en ontspanning. Maar voor een ieder is de manier waarop je de energie ervaart en hoe deze doorwerkt anders.
De drie Cosmic Light Energy basisfrequencies hebben elk een eigen specificatie, zodat het mogelijk is de basisfrequency aan te laten sluiten bij jouw behoefte.
Cosmic Light Energy Frequencies werken door op alle aspecten van jouw zijn: dus zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch als spiritueel niveau.
Je kunt op verschillende manieren met de frequencies werken. Door bij je te dragen, vast te houden, in te nemen of op je lichaam te druppelen/sprayen.

De komende periode zullen de Cosmic Light Energy Frequencies worden uitgebreid met specifieke frequencies met elk hun eigen trilling en werking. Uiteindelijk zal hiermee de basisserie van de Cosmic Light Energy Frequencies worden gevormd.

Binnenkort kun je hier meer informatie terugvinden.