Inspirals 2018

Inspiral – Verandering

– 5 september 2018 –

De afgelopen zomer en ook nu nog is een periode die in het teken staat van diepgaande processen en verandering. Van opnieuw voelen, de verbinding aangaan en van daaruit vanuit je eigen basis weer naar de wereld gaan.

Zelf heb ik deze zomer ook gebruikt om terug te gaan in mezelf en echt weer thuis te komen bij mezelf. Een zomer van voelen, ervaren en keuzes. Keuzes hoe ik mijn leven de komende tijd wil vormgeven en inrichten. En hierbij was het letterlijk en figuurlijk opruimen, opschonen van oude ballast op een heel diep niveau.
Het heeft heling gegeven voor mijn lijf, ruimte gegeven in mijn hoofd, een hoog energiepeil, inspiratie en creativiteit én een trillings- en bewustzijnsverhoging
waar ik al een tijd tegenaan zat. Om dit laatste te bereiken waren alle ervaringen van de afgelopen maanden noodzakelijk. Lang niet altijd even leuk, ook pijnlijk, bijzonder, mooi en dus ook helend en transformerend. Zodat ik nu weer vanuit een hernieuwd ‘Zijn’ mijn pad kan vervolgen. Levend vanuit mijn hart en vanuit blijheid in de verbinding met mezelf.

Heb jij ook de afgelopen zomer en wellicht nu ook nog ervaren dat je tegen dingen aanloopt, er ervaringen op je pad komen waar je mee hebt te dealen
en dat je door processen heengaat? En dat je vaak niet goed snapt hoe dit komt. Is er door je heengegaan: ‘dit heb ik toch al verwerkt, waarom moet ik hier nu weer doorheen?’
Weet dan dit alles met de huidige energie te maken heeft: het is een tijd van verandering.
Een tijd om alles wat je niet langer dient, wat niet langer bij je past los te laten. Dit kunnen materiële zaken zijn, werk, mensen of bijvoorbeeld een leefstijl. Verandering is er altijd, maar nu wel heel specifiek. Het vraagt teruggaan naar jezelf, de verbinding aangaan en voelen. Voelen wat nu bij je past en hoe je nu verder wilt. Doelen of je richting opnieuw bepalen.

Eigenlijk een heel mooi proces. Een proces waarbij je ‘het oude’ nog een keer tegenkomt – al is het vaak in een iets andere vorm – om vervolgens je pad vanuit een hernieuwd ‘Zijn’ te vervolgen.

Verandering zorgt vaak voor processen die regelmatig ook begeleiding nodig hebben of voor de wens jezelf meer te willen ontwikkelen op het gebied van persoonlijke groei en bewustwording, balans, leefstijl, bewustwording, intuïtieve of energetische ontwikkeling, omgaan met gevoeligheid, zingeving en meer.
Het aanbod van Full Circle Instituut en Sattva biedt hiervoor op verschillende manieren mogelijkheden!

Dus wil jij de komende periode met jezelf aan de slag? Werken aan balans in jezelf, leren meer vanuit je intuïtie te leven, processen doorlopen,
werken aan je bewustwording, leren werken en helen met energie, doelen helder krijgen en plannen vormgeven en uitvoeren of ….
Individueel of groepsgewijs kun je met en voor jezelf bij ons terecht.

In licht en liefde van hart tot hart,
Janet Reuvekamp

Inspiral – Connect

– 25 juli 2018 –

Dit is een zomer voor innerlijke processen. Een zomer om helemaal naar binnen te keren en je eigen proces aan te gaan. De weg naar jezelf, de verbinding met jezelf, met je hoger zelf en je met oorsprong.
Her-inneren en verbinden. Opschonen en helen van die delen in je die nu wakker worden. Oude pijn, verdriet, gemis, alleen voelen en meer. Alles wordt deze zomer op een diepere laag aangetrild en vraagt jouw aandacht.
Een tijd om ruimte te maken voor jezelf, rust te nemen en in contact te zijn met de natuur. Omarm dit proces en zorg goed voor jezelf!

Dit proces loopt al sinds juni en zal vanaf vandaag tot medio augustus het sterkst zijn. Want energetisch gebeurt er vanaf nu veel!

Vier bijzondere dagen
Deze reeks dagen begint vandaag met ‘de dag buiten de tijd’. Een dag met de  energie van tijden van weleer; de tijd van de Maya’s. Volgens de Maya kalender eindigt het jaar op 24 juli en start het nieuwe jaar op 26 juli (hun jaar bestaat ui 364 dagen). De dag ertussen is ‘de dag buiten de tijd’. Een dag voor bezinning.
Vandaag 25 juli is dan ook de dag om te voelen waar je staat en je pad – je levensdoel – opnieuw te omarmen en een extra impuls te geven.
Een dag om je leefstijl onder de loep te nemen en te bepalen waar je deze eventueel wilt aanpassen.
Een dag voor zelfreflexie, verbinden met je hart, je ziel en met je levensdoel, je pad.
En dan volgen aansluitend de drie dagen van de maan. Donderdag de 26e, ook de start van het nieuwe jaar volgens de Maya kalender, is de krachtige energie van de volle maan al sterk voelbaar en deze wordt vrijdag de 27e nog eens versterkt met een volle maan met een eclips (hier in Nederland zichtbaar); een zogenaamde bloedmaan. Dit is het moment om je doelen voor de komende periode extra te bekrachtigen.
De energie van deze volle maan werkt ook zaterdag de 28e nog sterk door. Dus neem dan tijd en ruimte om de energie en je intenties te integreren.
(Voor de mensen met Cosmic Light Energy: mediteer en doe deze dagen een Zielsintegratie).

Leeuwenpoort
Maar er gebeurt nog meer, morgen de 26e opent ook de Leeuwenpoort (deze sluit weer op 12 augustus).
Tussen 26 juli en 12 augustus komt opnieuw een sterke energie binnen op aarde die haar hoogtepunt heeft op 8-8-2018.
De energie is krachtig en openend en zorgt voor een sterke impuls voor je groei en bewustwording.
Je wordt aangesproken in je eigen kracht te gaan staan en de volle verantwoordelijkheid voor je leven te nemen op weg naar zelfmeesterschap.

Maak gebruik van deze energetisch krachtige periode om jezelf verder te brengen op je pad. Misschien krijg je het gevoel van een rollercoaster, maar als je met jezelf aan de slag gaat wordt het een waardevolle en mooie periode.

Ga jij deze zomer ook je innerlijke proces aan?

De Spirituele Transformatiedag ‘Connect – Verbinding’ sluit prachtig aan op deze periode.
Er zijn nog een wat plaatsen, dus meld je snel aan als je erbij wilt zijn.
Meer informatie/aanmelden

Dit Is het voor nu. Ik ga weer terug de stilte in tot medio augustus. Heb een goede en mooie tijd.

In licht en liefde van hart tot hart,
Janet Reuvekamp

Inspirals 2017

Inspiral – Soms is het tijd

14 september 2017

Soms is het tijd. Tijd om een stap terug te doen. Na een bijzonder hectisch jaar keert nu de rust weer. Gewoon omdat ik daar voor kies.

Met het voorbereiden en opzetten van de opleidingen, de splitsing van de praktijk en privé met alle perikelen die daar onverwacht bijkwamen en het ‘gewoon’ door laten lopen van de vaste werkzaamheden, is er veel druk op de ketel komen staan. Daarnaast is er ook op energetisch en spiritueel gebied veel gebeurd. En dit alles bij elkaar heeft zo z’n doorwerking.

Tijd dus om meer ruimte en rust voor mezelf te creëren, zodat ik vanuit innerlijke balans, creativiteit en flow alles in goede banen kan en blijf leiden.
Een tandje omlaag in het tempo en toestemming aan mezelf om vanuit ‘doen door niets te doen’ het te laten komen en ontstaan.

Klinkt dit abstract? Voor mij niet. Het is voor mij leven vanuit ‘Zijn’, vanuit de verbinding met mezelf, vanuit mijn HART. Voelend wat goed voor mij is, goed zorgen voor mijzelf, zodat ik van daaruit er ook voor anderen kan zijn.

En dat werkt. Zodra ik uit de versnelling stap, komt de inspiratie en is er inzicht en overzicht. Het stroomt!

Praktisch betekent dit:
– tijd en ruimte voor mezelf;
– tijd en ruimte voor ontwikkelen op werkgebied;
– de praktijk draaien in een iets andere indeling;
– gedeeltelijk aanpassen van de planning.
Oftewel: keuzes maken en prioriteiten stellen. 😉

Doe jij dit ook wel eens, die pas op de plaats maken?
En hoe doe je dit dan? Alleen of met ondersteuning?
Binnen Full Circle Instituut en Sattva hebben we meerdere mogelijkheden je hierbij te helpen.

In licht en liefde van hart tot hart,
Janet Reuvekamp

Inspiral – Een rijk gevoel

27 augustus 2017

Rijk. Dat is het gevoel dat bij mij bovenkomt. Rijk in wat ik zelf mag meemaken en rijk in wat ik mag neerzetten en begeleiden.

In de afgelopen weken gebeurde er op trillingsniveau heel veel. De ene energieverhoging volgde in snel tempo op de andere. Met als hoogtepunt afgelopen maandag met de combinatie van de eclips en de nieuwe maan.
De energiegolven beginnen nu weer wat af te nemen, de piekervaring is voorbij. Maar tot het einde van dit jaar zal de doorwerking van deze energy-shifts voelbaar zijn. En ook nieuwe energiegolven zullen blijven volgen.

Zelf ben ik in hoog tempo met de trillingsverhogingen meegegaan. Dit betekende fysieke verschuivingen, energetische verhogingen en vooral ook uitbreiding op bewustzijnsniveau. Een nieuwe dimensie heeft zich bij mij geopend. Iets wat haar bedding mocht vinden tijdens de Cosmic Light Energy – Verdieping III die afgelopen vrijdag is afgerond. Het heeft mooie en diepe ervaringen opgeleverd voor allen!
Ervaringen die nog zullen doorwerken en verder uitgewerkt mogen worden.

In ieder geval betekent het dat de cursussen Cosmic Light Energy verder zullen gaan dan Verdieping III.
Meer informatie hierover volgt zodra dit meer vorm heeft gekregen.
Ik houd jullie op de hoogte.

Hoe heb jij deze periode van hoge energieverschuivingen ervaren?

In licht en liefde van hart tot hart,
Janet Reuvekamp

Inspirals 2016

Inspiral – De start van een nieuwe dag

1 december 2016

Vanaf augustus 2016 plaats ik op de verschillende Facebookpagina’s met regelmaat korte berichten die iets brengen: informatief, inspirerend, ervaringen uit de praktijk, tips, gelezen/gezien en meer.
Vandaag