Een driedaagse intensive waarin je de relatie met jezelf op een andere, nieuwe manier aangaat. Een intensieve reis die je terugbrengt bij je gevoel, bij je hart en bij je essentie. Een reis die je terugbrengt bij wie je bent!

Data:

voor het najaar volgen

Ook kun je  je belangstelling kenbaar maken voor andere data, zodat we je zo snel mogelijk kunnen informeren!

Praktische informatie

De intensive is gericht op het (her)vinden van je diepste zelf. Een intensieve reis die je terugbrengt bij je gevoel, bij je hart en bij je essentie.

Door het afwisselende programma wordt je uitgenodigd en uitgedaagd tot ontdekken, bewust-worden en ervaren van wie je nu eigenlijk bent. Met adem-/lichaamswerk, visualisatie, meditatievormen en creatieve oefeningen worden je gevoel en intuïtie aangesproken. Ervaringen worden uitgewisseld en zichtbaar gemaakt in woord en beeld.

Een intensive mét en vóór jezelf, die mooi, verdiepend, confronterend, ontroerend, soms moeilijk, toch ook weer gemakkelijk, ruimtegevend en emotioneel kan zijn. Want dit en meer kun je allemaal tegenkomen als je (weer) in contact komt of bent met jezelf.

Teruggaan naar jezelf, naar je basis. Op je eigen manier contact maken met jezelf, je kern, je essentie. Zo komt er weer meer balans in je denken en voelen én ben je in staat vanuit je hart verder te gaan. Leven vanuit je hart, dat is waar deze intensive voor staat!

Het programma staat in grote lijnen vast, maar zal daar waar nodig worden aangepast aan de behoeften van de deelnemers.

Naast het programma van de intensive is voldoende ruimte voor rust en ontspanning.

Extra meerwaarde van de intensive is dat het aantal deelnemers uit maximaal 4-6 personen bestaat. Hierdoor is er meer dan voldoende ruimte en aandacht voor iedere deelnemer.
Zo is het mogelijk in korte tijd grote stappen in je proces te maken en zaken helder te krijgen.

Mis deze intensive niet. Zorg dat je zeker bent van een plek en meld je snel aan, want er is een maximum aan het aantal deelnemers!
En: vol is vol.

De begeleiding van de intensive is in handen van Janet Reuvekamp
– Therapeut – (Life)Coach – Procesbegeleider – Directeur Full Circle Instituut –

En zo nodig een assistent.

Investering

 • Bij volledige betaling in 1 keer
  Investering (incl. begeleiding en verblijf tijdens de intensive) : € 1.325,=
  (Hiervan is € 500,= niet retourneerbaar bij afmelding door deelnemer conform de geldende termijnen in de Algemene Voorwaarden.)
 • Bij betaling in 2 keer
  Investering (inclusief begeleiding en verblijf tijdens de intensive): € 1.425,=
  Bij aanmelding geldt een aanbetaling van € 750,= (waarvan € 500,= niet retourneerbaar bij afmelding door deelnemer conform de geldende termijnen in de Algemene Voorwaarden).
  Het resterende bedrag dient een maand voorafgaand aan de intensive bijgeschreven te zijn op de rekening van Full Circle Instituut.

Prijzen voor therapeuten/coaches (i.o.) op aanvraag

Hiervoor bieden wij

De investering voor de intensive ‘Terug naar jeZelf’ is inclusief:

 • begeleiding;
 • 2x overnachting op basis van 2 personen per kamer;
 • 2x ontbijt;
 • 3x lunch;
 • 2x diner;
 • koffie/thee/vruchtensap onbeperkt;
 • diverse versnaperingen tussendoor.

Exclusief:

 • drankjes en versnaperingen buiten het programma om zijn voor eigen rekening.

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.

Inschrijven