Janet Reuvekamp

Janet Reuvekamp is inspirator, activator en eigenaar van Full Circle Instituut en Sattva. Zij is als directeur van Full Circle Instituut en de Cosmic Light Academy™ ook eindverantwoordelijk voor de opleidingen, leergangen en bij-/nascholingen.
Ook is zij auteur van ‘Over levens …’.

Achtergrond

Voorafgaand aan mijn huidige werk ben ik zo’n 20 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven (office management, management, PR/Communicatie, P&O en reorganisatiebegeleiding) en in de sportmassage. En nu ben ik al weer bijna 20 jaar binnen mijn huidige werkveld.

Naast procesbegeleiding – therapie en (life)coaching en meer – geef ik trainingen op het gebied van balans, persoonlijke groei, bewustwording, heling, spiritualiteit en zingeving; zowel voor particulieren als het bedrijfsleven. Hiernaast heb ik specifiek de Cosmic Light Energy™ trainingen en het traject ontwikkeld net als de verschillende opleidingen tot practitioner en procesbegeleider welke zijn ondergebracht in de Cosmic Light Academy™. Ik geef leiding aan de opleiding, ben hoofddocent en eindverantwoordelijke.
Ook heb ik het boek ‘Over levens …’ uitgebracht.

Mijn ‘lifechanging moment’ kwam op het moment dat ik om fysieke redenen mijn diepste wens om zelf moeder te worden had los te laten. Mijn eigen (ontwikkelings)proces door verdriet, verlies, afscheid nemen en nieuwe doelen en zingeving vinden, heeft er voor gezorgd dat ik met een holistische visie in het leven sta, waarbij mijn uitgangspunt is dat het leven een continu ontwikkelingsproces is waarin zingeving een belangrijke rol speelt. Uit eigen ervaring weet ik wat het is diep je eigen proces aan te gaan om er vervolgens sterker en vol in je kracht uit te komen.
Mijn weg volgend heb ik mijn passie gevonden en bestaat mijn werk nu al 20 jaar uit het geven van procesbegeleiding, trainingen en opleidingen. En uit het neerzetten en uitdragen van de Cosmic Light Energy, wat ook geleid heeft tot het schrijven en uitbrengen van mijn boek ‘Over levens …’ . Een boek dat het spirituele verhaal vertelt over het lopen van je levenspad, het volgen van je hart, reïncarnatie, parallelle levens, zingeving en energetisch werken met het Cosmic Light. Het schrijven van het boek was een bijzondere ervaring voor mij, omdat het een semi-autobiografisch en daarmee een zeer persoonlijk verhaal is.

Ook ben ik gecertificeerd NBVH-praktijkbegeleider voor (startende) hypnotherapeuten, begeleid ik therapeuten en coaches in opleiding en geef ik bij gelegenheid les en supervisie bij verschillende beroepsopleidingen.

Vanuit een diepgaande verbinding met mezelf bied ik anderen een draagvlak om hun proceswerk te doen.
Het is mijn passie anderen te begeleiden bij het doorbreken van blokkades en patronen, het verkrijgen van inzicht en bewustwording, het herstellen van de verbinding met zichzelf en het realiseren van een transformatie, een duurzame verandering, in zichzelf.
Het trainen en opleiden van anderen op energetisch vlak en bewustzijnsontwikkeling is hier een verlengstuk van.

Dit alles doe ik vanuit mijn hart, met warmte en (vaak) met humor.

Van hart tot hart,
Janet Reuvekamp