Er zijn momenten waarop u als leidinggevende een medewerker bepaalde ondersteuning wilt bieden bij zijn of haar ontwikkeling. Uit noodzaak of als onderdeel van uw bedrijfspolicy.

Ook kan het zijn dat u als leidinggevende of zelfstandige zelf een stuk ondersteuning zoekt bij uw eigen ontwikkeling en bewustwording of bijvoorbeeld heroriëntatie.

Full Circle Instituut kan dan uitkomst bieden en heeft hiervoor verschillende mogelijkheden als retraites, intensives, trainingen en/of individuele procesbegeleiding.

De retraites van Full Circle Instituut zijn gericht op persoonlijke groei en bewustwording. Een retraite kan onder meer in het teken staan van thuiskomen bij jezelf, onthaasten, rust, stilte, bewustwording, bezinning, heroriëntatie, verdieping, heling en/of spirituele groei.

Door voor een korte periode uit je vaste ritme te stappen en door de intensiteit van de retraite is het mogelijk binnen een korte periode een grote stap te maken in je eigen proces.
De impact kan dusdanig zijn dat je vanuit de retraite weer zelf verder kunt en daarmee kan de retraite opwegen tegen een langduriger individueel traject. Of biedt de retraite een goede combinatie met een individeel traject dat daardoor wordt verdiept en versneld.

Inhoudelijk

Tijdens de retraite vindt de begeleiding zowel individueel als groepsgewijs plaats.

Je staat er ook dan ook niet alleen voor, al richt je je wel voornamelijk op jezelf.
De locatie, het programma en de begeleiding zorgen ervoor dat je in staat bent naar binnen te gaan bij jezelf en daar ook mee in contact te blijven.

Dagelijks wordt er gezamenlijk gegeten en ’s ochtends is er een groepsmeditatie.
Daarnaast heb je dagelijks een individueel begeleidingsconsult waaraan op verschillende manieren invulling wordt gegeven. Dit is afhankelijk van het uitgangspunt van je retraite en je behoefte van het moment.
’s Avonds ga je onder begeleiding vanuit het contact met jezelf het contact aan met de andere deelnemers aan de retraite om uit te wisselen wat er in je speelt.

Naast het programma heb je veel ruimte om met jezelf te zijn, zodat je je goed kan richten op, dan wel bezighouden met het doel waarvoor je aan de retraite deelneemt.

De retraites starten op dinsdagavond en eindigen op zondag aan het eind van de ochtend (Bezinningsretraite) of starten op dinsdagochtend en eindigen donderdag in de loop van de middag (Me-time). Aan een retraite is eventueel voorafgaand een consult en/of een opvolgconsult gekoppeld.

Aan een retraite kunnen – gezien de intensieve begeleiding – maximaal 2-3 personen deelnemen.

De volgende retraites staat op dit moment op het programma:

Bezinningsretraite


Een retraite van een kleine week

Retraite Me-Time


Een driedaagse retraite

Retraites zijn in principe toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke deelnemers en therapeuten/coaches (i.o).

Prijzen voor therapeuten/coaches (i.o.) zijn op aanvraag.

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.

Inschrijven

 • Retraite 'Me-Time' - oktober 2019
  Er zijn nog 2 plaats(en) beschikbaar.  1.000,00 1.895,00
  Nu inschrijven!
 • Bezinningsretraite - oktober 2019
  Er zijn nog 2 plaats(en) beschikbaar.  1.400,00 2.695,00
  Nu inschrijven!
 • Retraite 'Me-Time' - november 2019
  Er zijn nog 2 plaats(en) beschikbaar.  1.000,00 1.895,00
  Nu inschrijven!
 • Bezinningsretraite - november 2019
  Er zijn nog 2 plaats(en) beschikbaar.  1.400,00 2.695,00
  Nu inschrijven!