De kracht van goed werkgeverschap

De verantwoordelijkheid voor u als werkgever is in deze tijd groot. Het is dan ook belangrijk een goed werkklimaat te bieden voor uw werknemers. Want alleen dan heeft uw bedrijf kans van slagen in deze markt.
Full Circle Instituut kan u hierbij ondersteunen.

Wat kan Full Circle Instituut bieden?

Met onze trainingen/workshops, individuele begeleiding, advies en consultancy kunnen wij u helpen een gezond werkklimaat te realiseren met goede ondersteuning voor zowel uw medewerkers, uzelf als de organisatie als geheel.
Wij bieden mogelijkheden op het gebied van onder meer (interne) communicatie, individuele procesbegeleiding, ziekteverzuimpreventie & ziekteverzuimbegeleiding, verander­processen, kickstarts en advies & consultancy.
Hoe kleiner een organisatie hoe belangrijker is goede ondersteuning van buitenaf. En dat kunnen wij u bieden voor zowel uw medewerkers, uzelf als de organisatie als geheel.
Wij zijn werkzaam binnen het midden en kleinbedrijf, doen opdrachten voor grotere bedrijven/organisaties en ondersteunen zelfstandig ondernemers.

Maatwerk en laagdrempelig

Uitgangspunt binnen onze benadering is dat iedere situatie, iedere persoon en iedere organisatie uniek is. Wij bieden daarom altijd maatwerk.
Daarnaast is onze persoonlijke benadering laagdrempelig voor een medewerker, zodat zij/hij vrijuit kan praten en met zichzelf aan de slag kan op een manier die bij haar/hem past.

Waarom Full Circle Instituut?

Juist in deze tijd wordt door bedrijven de nadruk gelegd op het binnenhalen en vasthouden van klanten. Uiteraard belangrijk voor het bestaansrecht in de markt. Maar met een goed product en alleen aandacht voor de klant is een organisatie er nog niet. Want als het intern voor de werknemers niet goed is geregeld, dan loopt een organisatie een hoog en onnodig risico. Zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt.

Door ook aandacht te hebben voor uw medewerkers – de pijlers van uw organisatie – kan uw bedrijf of organisatie ervoor zorgen dat een sterke positie in de markt wordt gehandhaafd of zelfs verbeterd. Medewerkers hechten aan een goede werkomgeving, aan een goed werkklimaat. En een goed werkklimaat zorgt weer voor gemotiveerde medewerkers.
Daarvoor hebben ze aandacht, waardering, groeimogelijkheden en/of begeleiding nodig. Als u hier als werkgever op inspeelt en waar nodig tijdig faciliteert, kan dit de werksfeer, het sociale klimaat en daarmee de daadkracht van uw organisatie ten goede komen. Daarnaast kan verzuim, vertrek en re-integratie van medewerkers tot een minimum worden beperkt. Dit zorgt intern voor stabiliteit en rust en daarmee voor een betere slagkracht in de markt.

Aarzel niet contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor uw organisatie bespreken.

Janet Reuvekamp