Meesterschapsprogramma’s

Binnen de individuele procesbegeleiding zijn er twee individuele meesterschapsprogramma’s.
Met een meesterschapsprogramma kun je grote stappen zetten in persoonlijke ontwikkeling, energetische ontwikkeling, bewustwording en/of spiritualiteit.

Meesterschapsprogramma ‘I am’

Een persoonlijk groei en bewustwordingsprogramma waarin je de diepte in gaat en je transformatieproces aangaat om daadwerkelijk degene te worden die je bedoelt bent te zijn. Een proces waarin je je eigen innerlijke kracht aanboort en verder bekrachtigt, de verbinding met je oorsprong herstelt, oude beperkingen en overtuigingen aflegt, het kind in jezelf heelt, je ruimte leert innemen, werkt aan een blijvende innerlijke balans en zicht krijgt op je levensdoel(en).

Energetisch meesterschapsprogramma

Een energetisch groei en bewustwordingsprogramma waarbij je je bewustzijn verder ontwikkelt en je de diepte in gaat op energetisch gebied. Vanuit het principe ‘alles is energie, is bewustzijn’ ontwikkel je energetische vermogens, ga je werken met het richten van energie en het zetten van intenties vanuit je diepste zijn. Een proces waarbij je met jezelf de diepte in gaat om je bestemming te ontdekken en van daaruit je pad te gaan lopen.

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.