Spirituele Transformatiedag

‘Leap into New Times’

Met regelmaat zijn er speciale spirituele transformatiedagen.
Deze spirituele transformatiedag staat in het teken van ‘Leap into New Times’. Het is een dag die is gekoppeld aan de speciale energie van het moment. Een dag waarin je oude tijdlijnen loslaat en nieuwe tijdlijnen te vormt. Met sprongen in bewustwording en meer. Het is een dag om stappen te maken in je eigen ontwikkelings- en bewustwordingsproces.

De Spirituele Transformatiedag ‘Leap into New Times’ staat in het teken van het ‘turningpoint in time’.
De afgelopen en huidige periode is duidelijk geworden dat er veel, heel veel verandert. De wereld staat op haar kop en iedereen wordt teruggeworpen op zichzelf. Wat er zichtbaar om je heen gebeurt, gebeurt ook op spiritueel en bewustwordingsvlak in jezelf. Processen worden aangeslingerd, we worden teruggeworpen op onszelf. Met de bedoeling dat je meer en meer in contact staat met je hart, je ziel, je hoger zelf en je zielsdoel. En om van daaruit een sprong voorwaarts te maken op weg naar verdere bewustwording, zodat op termijn zelfs naar integratie van je Goddelijke Zelf – Divine Self mogelijk is.
En deze dag is hiervoor het keerpunt – het turningpoint -. De mogelijkheid om jezelf verder te openen, los te maken van oude tijdlijnen en nieuwe tijdlijnen te creëren. Je kunt hierdoor een ‘Leap into New Times’ maken.
Gun jezelf deze versnelling en breng jezelf en je bewustzijn op een hoger plan!
En meld je snel aan voor de Spirituele Transformatiedag ‘Leap into New Times’.

Deelnemen is mogelijk wanneer je de cursus Cosmic Light Energy™ – Basis hebt gevolgd

De cursusgroep bestaat uit maximaal 10 personen, zodat optimale professionele begeleiding mogelijk is.
In verband met de RIVM-richtlijnen is het aantal deelnemers naar beneden bijgesteld.

Binnen de Cosmic Light Academy is bewust gekozen voor het werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer. Daarnaast bevordert en verdiept deze werkwijze ook het proces van de deelnemers.

Eén dag van 90.00 – ca. 15.00 uur (1 uur lunchpauze).

Data:

  • vrijdag 28 mei 2021

Particulieren
Investering in jezelf: € 150,=  (incl. een specifiek op jou afgestemde Cosmic Light Energy Combinatiefrequency waarin ‘Quantum Leap’ is verwerkt) 

Bedrijven en therapeuten/coaches (i.o.)
op aanvraag

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.

Inschrijven