Spirituele Transformatiedag ‘Kerntransformatie – Kernkracht’

Met regelmaat zijn er speciale spirituele transformatiedagen.
Deze spirituele transformatiedag staat in het teken van ‘Kerntransformatie – Kernkracht’. Het is een dag die is gekoppeld aan de speciale energie van het moment  en waardoor het mogelijk is een (grote) volgende stap te maken in je eigen ontwikkelings- en bewustwordings-proces.

Wat houdt jou nog af volledig vanuit je kracht te leven of je bewustwording verder te ontwikkelen. Wat overschaduwt op dit moment nog jouw kernkracht, je innerlijke kracht.  Wat maakt dat deze kracht nog niet in haar volle potentie naar buiten kan komen. Welke sluier ligt er nog over jouw innerlijke potentieel of je verdere bewustwording. Een sluier uit een vorig, ander leven, een sluier van bijvoorbeeld angst, pijn, verdriet, depressie of boosheid.
Deze sluier mag deze dag opgelost, getransformeerd worden. Zodat jij je kernkracht, je innerlijke kracht volledig kunt gaan benutten. Zodat jij je bewustzijn verder kunt versterken, vergroten.
Als jij dat wilt!

Jouw kernkracht vraagt op dit moment je aandacht. De transformatie van verborgen potentieel naar uitdragen, leven en neerzetten van je kernkracht. Je kernkracht vraagt om gezien te worden. Om gekend te worden, om je daadwerkelijke doel te gaan leven vanuit je volledige potentie en vanuit je hart.
En daaraan mag je deze dag werken.

Deze dag richt je je blik naar binnen, ga je aan de slag met jezelf om met kerntransformatie je innerlijke kracht, je kernkracht de ruimte te geven zich te manifesteren. Om zo vanuit je hart je potentieel te gaan leven.
Je gaat hierbij zo ver en diep als je zelf wilt en kunt gaan.
De transformatiedag ‘Kerntransformatie – Kernkracht’: een diep transformerende dag waarin onder meer klank, kaarten, meditatie/visualisatie en lichaamswerk de ingang vormen tot jouw transformatie, wanneer jij dit wilt!

Deelnemen is mogelijk wanneer je:

  • door het lezen van deze informatie het gevoel hebt dat je aan deze Transformatiedag hebt mee te doen; neem dan contact op met Janet Reuvekamp. Zij test dan uit of je kunt deelnemen. Onderschat jezelf niet, veelal kun je meer aan dan je denkt en/of;
  • de cursus Cosmic Light Energy – basis hebt gevolgd en/of;
  • hebt deelgenomen aan (één van) de spirituele intensives van Full Circle Instituut en/of;
  • in ieder geval Seichem I&II bij Sattva hebt gevolgd.

Meldt je snel aan want vol is vol.

 

De cursusgroep bestaat uit maximaal 6 personen, zodat optimale professionele begeleiding mogelijk is.
Momenteel wordt er gewerkt met een beperkter aantal deelnemers en conform de richtlijnen van het RIVM.

Binnen de Cosmic Light Academy is bewust gekozen voor het werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer. Daarnaast bevordert en verdiept deze werkwijze ook het proces van de deelnemers.

Eén dag van 10.00 – 17.00 uur.

Programma

  • vrijdag 16 april 2021

Ook kun je  je belangstelling kenbaar maken voor andere data.
Bij voldoende belangstelling wordt indien mogelijk dan een extra dag gepland.

Particulieren
Investering in jezelf: € 150,= (incl. een specifiek op jou afgestemde Cosmic Light Energy Combinatiefrequency)

Bedrijven en therapeuten/coaches (i.o.)
op aanvraag

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.

Inschrijven