‘Over levens …’ het eerste boek van Janet Reuvekamp van Sattva en Full Circle Instituut

REGIO | 14 oktober 2015

x

Foto: Sandra de Wit

ZOETERMEER – Zaterdag 10 oktober was de lancering van het boek ‘Over levens …’. Een druk bezochte presentatie met veel enthousiaste mensen. Een speciale dag voor de schrijver Janet Reuvekamp van Sattva en Full Circle Instituut. “Het boek vertelt het spirituele verhaal over het lopen van je levenspad, het volgen van je hart, reïncarnatie, parallelle levens, zingeving en energetisch werken met het Cosmic Light. Het schrijven van het boek was een bijzondere ervaring voor mij, omdat het een semi-autobiografisch en daarmee een zeer persoonlijk verhaal is.”

Janet Reuvekamp is psychodynamisch therapeut, (life)coach, trainer, docent en nu ook schrijver. Met haar boek ‘Over levens … – De terugkeer van de Cosmic Light Energy’ is Zoetermeer een nieuwe schrijver rijker.

Het Boek ‘Over levens …’

Over levens … Een boek dat je raakt, triggert en heelt én je uitnodigt en uitdaagt het beste uit jezelf te halen. Om je levensopdracht neer te zetten en je levenspad te lopen. Voel en ontdek wat dit verhaal in jou wakker maakt en in beweging zet. Want net als de hoofdpersoon Jelena heb jij je eigen uniekheid te leven op Aarde.

Over levens … Vertelt het verhaal van het leven van Jelena en haar ontwikkeling tot Hogepriesteres van het Cosmic Light. Door de loop van haar leven en verschillende ervaringen komt Jelena achter haar levensopdracht. Jelena beschikt over bijzondere energetische vermogens. Ze heeft de kennis, kunde en energie uit verschillende levens weer bij elkaar te brengen om zo het Cosmic Light in deze Nieuwe Tijd volledig te kunnen neerzetten. Een intrigerend, rakend en spiritueel levensverhaal waarbij vorige, andere en parallelle levens een belangrijke rol spelen.

Over levens … Vertelt het verhaal over de herrijzenis van de Cosmic Light Energy. Een van oorsprong Atlantische energie waarvan het vermogen en de kracht een lange tijd verborgen is geweest, maar die nu via Jelena weer ter beschikking komt van de Aarde en de mensheid.

Over levens … Een verhaal over groei, zingeving, het ontdekken van je levenspad en het volgen van je hart. Een boek over bewustwording, spiritualiteit en energetisch werken.

Wat is Cosmic Light Energy

Sinds 2008 is Janet Reuvekamp van Sattva bezig met
het ontwikkelen en neerzetten van de Cosmic Light Energy. De ontwikkeling van
het gebruiken van deze energie heeft in het afgelopen jaren steeds meer vorm
gekregen.

Janet Reuvekamp legt uit: “Cosmic Light Energy is een ‘nieuwetijdsenergie’ die past bij de ontwikkelingen waar wij en de Aarde op dit moment doorheen gaan. Het is een helende en transformerende energie. Bij het werken met de energie worden de nieuwste (heling-)technieken gebruikt waarbij intenties en het werken met velden een belangrijk onderdeel vormen. Cosmic Light Energy is een energetische methode die op verschillende manieren kan worden ingezet en gebruikt voor heling, bescherming, bewustzijnsontwikkeling en transformatie van personen, maar ook voor situaties en bijvoorbeeld de natuur.”

Behandelingen, cursussen en het boek

“In mijn praktijk voor psychodynamische en energetische therapie/(life)coaching zet ik de Cosmic Light Energy frequent in en telkens blijkt dat door het werken met de energie de (helings)processen makkelijker en sneller worden doorlopen.
Daarnaast werk ik er mee tijdens de Energiecirkel en geef ik sinds 2012 ook
cursussen in het werken met Cosmic Light Energy. In het boek ‘Over levens …’ is te lezen hoe deze energie weer te beschikking is gekomen van de Aarde, een semi-autobiografisch levensverhaal.”

Er is nu ook een eigen internetsite voor deze energetische methode en het boek: www.cosmiclight.nl. Kijk voor uitgebreide informatie op www.sattva.nl en www.fullcircle-instituut.nl of www.cosmiclight.nl.