Enkele reacties op het boek

Indrukwekkend, ontroerend en leerzaam waren de woorden die in mij opkwamen nadat ik het boek gelezen had.
Het is compositorisch ingenieus vervlochten, zoals er heen en weer geschakeld wordt van Atlantis naar het ‘heden’. Dit zorgt voor een sterke spanningsboog, waardoor je het boek ademloos uitleest. Aangrijpend vond ik het leven van de verzetsstrijdster en ontroerend de jeugd van Jelena. Het boek heeft mij nieuwe spirituele kennis en inzichten gegeven en het wonderbaarlijke is dat dit bij het herlezen door blijft gaan… Er is sprake van een caleidoscopisch effect. 

Ook heb ik via het boek de Cosmic Light Energy mogen ervaren. Zo heb ik het boek al een paar keer ‘s nachts onder mijn kussen gelegd en de volgende ochtend voelde ik mij fantastisch!
Kortom een oneindig gelaagd en rijk boek.

Rudolph van Kleef, Den Haag

Dank je voor deze belevenis! Het valt op z’n plaats … dingen die ver weg leken, … waar ik mijn vinger niet op kon leggen … zie ik nu in elkaar schuiven en hebben iets samengebracht.


Ilse, Zoetermeer

Bedankt voor je boek, ik heb het in 1 adem uitgelezen. Prachtig geschreven en zo herkenbaar.
Bijzonder dat je het zo durfde te noteren en je daarmee best kwetsbaar opstelt. Aan de andere kant kun je het natuurlijk ook lezen als fictie.

Ik voel en herinner het me allemaal nog niet zo duidelijk, maar voor mij is het zeker geen fictie.
Laat de Cosmic Light Energy maar over de aarde schijnen.

Lieve groet,
Gerda, Groningen

Wat een moed om jouw groeiproces toe te vertrouwen aan papier en te delen. Jouw kwetsbaarheid hierin maakt je heel krachtig. Het boek heeft mij geraakt en getriggerd. Ik voel, dat het ook van betekenis is op mijn eigen proces. Ik kan er nog geen woorden aan geven wat en waar naartoe, maar dat komt.
Dankjewel.

Liefs.
Francis, Zoetermeer