Ik neem je even mee

Met het betere weer lijkt het erop dat er ook opnieuw wat beweging komt in de huidige situatie. Stapje voor stapje zijn er weer wat meer dingen mogelijk. Iets wat een stukje vooruitzicht geeft voor jou als mens. Maar dat zegt niet dat je niet aan je grens zit, want de beperkingen kunnen zwaar op je drukken, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. En dan is het wel zo fijn als je ergens terecht kunt met je probleem of klacht.
Bij Sattva, Full Circle Instituut en de Cosmic Light Academy kan dit.

Ik help je graag op weg om weer lekker in je vel te zitten, je balans te hervinden of om zaken op een rijtje te zetten. En ik begeleid je graag om je probleem of klachten aan te gaan op weg naar meer balans en heelheid in jezelf.
Echt, er zijn mogelijkheden ook voor jou.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend informatief gesprek (max. 20 minuten telefonisch/online) waarin we kijken naar wat ik voor jou kan betekenen en waarbij je in ieder geval meer helderheid krijgt over wat je precies wilt of zoekt.

Omdat er vanaf volgende week ook weer ‘hands on’ gewerkt mag worden en de praktijk weer volledig open is, wil ik je uitnodigen voor de speciale aanbiedingen voor de energy balancing behandelingen en de metamorfosemassage.

Wil je vanuit huis aan de slag, dat kan ook met de online healingmeditatie ‘Recharge yourself’ van volgende week donderdag.

Weer lekker in je vel zitten begint hier en nu!

Je bent van harte welkom,
Janet Reuvekamp