Intensive ‘Terug naar jeZelf’ – december 2017

Na een roerig jaar heb ik mezelf een cadeau gegeven. Een cadeau om dit jaar goed te kunnen afsluiten en om een nieuw begin te maken. En wat voor één is dat geworden!

De 3-daagse intensive ‘Terug naar jeZelf’ op een mooie locatie vlakbij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug heeft me alle ruimte gegeven om tot mezelf te komen, te reflecteren en te groeien.

Ik kwam terecht in een warm bad waar ik niets anders hoefde te doen dan met mezelf bezig te zijn.

De dagen waren een goede mix van visualisaties, meditaties, imaginaties, creatieve opdrachten, en in de natuur zijn. Het heeft me geholpen om weer met beide voeten terug te komen op mijn pad.

Ik gun een ieder zo’n mooi cadeau!

Linda

Intensive ‘Terug naar jeZELF’

Ik heb dit jaar de Intensive ‘Terug naar jeZELF’ bij Full Circle mee mogen maken.
Janet had voor een prachtige locatie gezorgd, midden in de bossen, over de catering hoefden we ons ook geen zorgen te maken, dus konden volledig terug naar onszelf en alle aandacht aan onszelf geven. … Voor mij heeft het weekend wel heel mooie dingen opgeleverd. De opbouw van het weekend vond ik heel goed met afwisselend visualisaties, meditaties op verschillende manieren, je emoties op papier zetten voornamelijk door te tekenen en oefeningen.
Door een heel weekend heel intensief met mezelf bezig te zijn, kwam ik dieper tot mezelf en kon dan ook van echte doorbraken spreken, die al langer speelden en er in dit weekend uitgekomen zijn.
Sandra

Intensive ‘Terug naar jeZELF’

Mijn ervaring van het intensive weekend ‘Terug naar jeZELF’ is overweldigend, ik wist absoluut niet wat ik kon verwachten. Ik ben er geheel open in gestapt. … Wat het mij heeft opgeleverd is dat ik nu het gevoel heb dat ik gevonden heb wat ik altijd zocht. Het spirituele trok mij altijd al aan maar nu weet ik dat ik hier zeker meer mee wil gaan doen. Het voelde zo goed, vooral het visualiseren vond ik moeilijk maar ook prettig tegelijk. De oefeningen waren allemaal even prettig om te doen. We hadden een hele hechte groep, er zijn heel wat tranen gevloeid maar we hebben ook heel wat afgelachen. Ik heb het gevoel dat ik 10 kilo lichter ben (qua gedachten), heb veel inzichten gekregen in allerlei opzichten en weet nu veel meer welke kant ik op wil. Ik heb in dit weekend meer bereikt dan ik ooit had durven dromen. 
Nogmaals bedankt Janet, ik ben zo blij dat je mij dit voorstel had gedaan. Ik ben ook heel trots op mezelf dat ik deze kans heb aangedurfd. Maandag toen ik het even moeilijk had kwam ik erachter dat ik mij niet kan herinneren dat ik mij ooit zo ontspannen en gewenst heb gevoelt en dat deed zeer, maar ik ben heel dankbaar dat ik dit nu wel heb mogen ervaren. Hier kan ik echt wat mee. …
Antoinette

Intensive ‘Terug naar jeZELF’

In november heb ik deelgenomen aan de intensive “Terug naar jeZELF”. Het was een heel fijn weekend, waarin we intensief onszelf ” herontdekt” hebben. Met behulp van o.a. verschillende visualisaties liet Janet ons steeds onze diepste gevoelens ervaren, waarna we deze door creatieve verwerkingen en gesprekken verwerkten. We hebben hierbij heel veel steun aan elkaar gehad, want er was veel herkenning van gevoelens en gedachten.
Ik heb geleerd dat als ik niet naar mijn gevoelens luister, ik mezelf voorbij loop en vooral voor andere mensen leef. Daardoor word ik gestresst, moe, uitgeblust. Het is wel wennen om nu (vaker) voor mezelf te kiezen, de omgeving reageert daar niet altijd positief op (zij moeten daar ook aan wennen!). Toch geeft het mezelf een veel beter gevoel als ik aangeef wat ik wil, en daardoor geen dingen meer hoef te doen die tegen mijn gevoel ingaan. Soms wordt je ook heel positief verrast door je omgeving !
Naar mezelf luisteren betekent ook meer tijd/rust voor mezelf nemen. Er staat nu vaker een rustig muziekje op, de wierook gaat vaker aan, ik geef mezelf vaker een Reiki-behandeling.
Het weekend was hard werken, gecombineerd met heel veel gezelligheid en gelach! Dit alles in een  prachtige huis, met prima kamers en uitstekende maaltijden.
Ik vond het heel bijzonder dat mensen, die elkaar voor dit weekend niet kenden, zo open met elkaar om konden gaan en zondagmiddag als vrienden uit elkaar gingen. Ik wil zo weer terug……
Yvonne

Intensive

Hoe ik mij sinds de intensive voel is kort te beschrijven als met 2 benen op de grond en toch ook in de wolken. Ik barst van de energie en van wat er zoal op de kaartjes stond wordt steeds verder ingevuld.
Aad

Intensive ‘De Volgende Stap’

Lieve Janet,

Ook dit jaar was ik van de partij en het weer was ons gunstig gezind.
We hebben een aantal krachtplaatsen bezocht en daar ook gemediteerd. Dit was voor mij een bijzondere spirituele ervaring.
Het waren mooie dagen en over mijn eigen thema is mij tijdens deze Intensive heel veel duidelijk geworden.

Janet bedankt voor deze fijne dagen.

Liefs, Nel

Intensive ’11-11-11′

In november ben ik meegeweest met de 11-11-11 intensive met een kleine groep op lokatie in Garderen, om een paar dagen tijd te besteden aan iets anders dan drukte in werk en gezin. Het was heerlijk om vanuit het ruime vrijstaande huisje (onderdeel van een goed hotel) met uitstekende voorzieningen (goed eten, prima bedden, keukentje, enz.) zo het bos in te kunnen. Natuurlijk hebben we meditaties gedaan om te ‘landen’ bij jezelf en goed te kunnen voelen waar je staat, wat je bezighoudt, wat blokkeert. Maar ik vond juist de gezamenlijke oefeningen mooi omdat ze meer oproepen en sterker zijn. Er was ook voldoende ruimte en respect om toch je eigen proces te volgen, bijvoorbeeld een stuk rouwproces om een scheiding.
Janet heeft ons niet alleen praktisch erg goed verzorgd (agenda, voorbereidingen, logistiek), maar ook enorm ondersteund in het groepsproces en momenten dat ieder even extra individuele aandacht nodig had.
Mij heeft de intensive weer een stukje dichter bij mijn gevoel gebracht waardoor ik erna makkelijker mijn weg kan vinden en kan volhouden. Mijn gezin loopt beter en ik kan makkelijker leiding geven op mijn werk als ik in balans ben – ik ga volgende keer dan ook weer mee!
Inge

Intensive ’11-11-11′

In november 2011 zijn we bij elkaar gekomen voor een intensive met als hoogtepunt
11-11-11  11:11 uur.
We hadden een mooi huis aan de rand van een park in Garderen en hoefden maar een klein stukje te lopen en waren dan al in het bos. Een prachtige omgeving op de Hoge Veluwe.

Het ontbijt, lunch en diner gebruikten we in het hotel dat op het park stond en die waren uitstekend verzorgd en ontzettend lekker; er is goed voor ons gezorgd en hoefden er zelf niet naar om te kijken.
Zelf kijk ik terug op 4 mooie dagen waar bijzondere dingen zijn gebeurd, die ik niet verwacht heb.
Ik ben Janet dankbaar dat zij deze intensive mogelijk heeft gemaakt en dat ik erbij mocht zijn.

Nel