Retraites - reacties

Retraites / Intensives

Retraites reacties2018-11-26T11:38:06+00:00

Retraite ‘Me-Time’ – oktober 2018

De retraite ‘Me-Time’ heeft mij tot inzicht doen komen en laten verwerken, waarna ik het nieuwe ben gaan vormgeven en oefenen. Dit alles onder de betrokken en vakkundige leiding van Janet. Dé absolute meerwaarde vond ik de individuele aandacht die ik in overvloed kreeg. Daarnaast was er totale ontzorging: ik heb werkelijk genoten van de fijne accommodatie, de heerlijke omgeving en het lekkere eten. Daardoor kwam ik ook echt los van de drukte van alledag.

 Zo was ik optimaal in staat de diepte in te duiken. Het waren drie heel transformatieve dagen, waarin ik grotere stappen heb gezet dan ik had durven hopen.

Bianca

Bezinningsretraite

De bezinningsretraite heb ik ervaren als een geweldig goede manier om, door uit de hectiek van alle dag te stappen, in korte tijd scherp te krijgen wat er speelt en dat te concretiseren en dien ten gevolge een overwogen koers uit te zetten.
Dit alles werd zeker gefaciliteerd door de prachtige omgeving in de bossen, de comfortabele accommodatie en de gastronomisch heerlijke maaltijden en niet  geheel onbelangrijk, de bezielende, inspirerende en vakkundige begeleiding van Janet Reuvekamp!

H.