De veranderende energie op aarde waarin steeds meer mogelijk is, vraagt om nieuwe energetische methodieken. Door de ontwikkeling van de energie en het bewustzijn van zowel de aarde als van onszelf is het mogelijk met nieuwe energievormen te werken. Cosmic Light Energy™ is een energetische methode waarmee op verschillende manieren gewerkt en geheeld kan worden. Cosmic Light Energy™ is een helende en transformerende energie.

Cosmic Light Energy™:
Het nieuwe helen en werken met energie en bewustwording

Wat is Cosmic Light Energy™?

Cosmic Light Energy™ is een energie van NU, een ‘nieuwetijdsenergie’ die past bij de ontwikkelingen waar wij en de Aarde op dit moment doorheen gaan. Een energetische methode die op verschillende manieren kan worden gebruikt voor heling, bescherming, bewustzijnsontwikkeling en transformatieprocessen van personen, situaties en bijvoorbeeld de natuur.
Naast het werken met de verschillende elementen wordt ook gewerkt vanuit ether, het vrouwelijke en mannelijke aspect en de onvoorwaardelijke liefdesenergie.
De Cosmic Light Energy™ komt direct uit de Bron (van Al Dat Is*).

Bij het werken met de Cosmic Light Energy™ worden de nieuwste (heling)technieken gebruikt waarbij intenties en het werken met energievelden een belangrijk onderdeel vormen.

Cosmic Light Energy™ is een energie die alleen vanuit onvoorwaardelijke liefde kan worden neergezet. Het vermogen met de energie te kunnen werken en de effectiviteit neemt toe naarmate het BewustZijn zich verder ontwikkelt én door de intensiteit en frequentie waarmee met de Cosmic Light Energy™ wordt gewerkt. Naast training en bewustwording speelt ‘doen’ dus een belangrijke rol in wat met deze energie kan worden bereikt.

Behandelingen

Met Cosmic Light Energy™ worden behandelingen gegeven. Het is een energetische en natuurlijke methode van behandelen waarbij je energie en energieveld worden opgeschoond, gebalanceerd, gecorrigeerd en/of aangevuld. Energetische blokkades worden opgeheven, je energie gaat weer stromen en je zelfhelende vermogen wordt geactiveerd. Naast het optimaliseren van je eigen energie en energieveld wordt kosmische energie – Cosmic Light Energy – aan je energiesysteem toegevoegd.

Cursussen / opleidingen

Het is ook mogelijk zelf te leren werken met Cosmic Light Energy™. Je kunt hiervoor kijken op de cursuspagina van Cosmiclight.nl.

De ‘Cosmic Light Energy™ – serie’ bestaat uit een aantal opvolgende cursussen, de Energy-avonden/-ochtenden, de Energy-dag en de Helingsmeditaties. Je kunt zelf bepalen in hoeverre je je in het helen en werken met deze energie wilt bekwamen en je bewustwording wilt ontwikkelen.
De eerste cursus in de serie is de cursus ‘Cosmic Light Energy™ – Basis’.
Na de basiscursus is het mogelijk je verder teverdiepen in het werken en helen met Cosmic Light Energy™ tijdens de ‘Cosmic Light Energy™ Verdiepingscursussen’.

Er is de mogelijkheid tot een ‘all in one’ pakket met de jaartraining ‘Cosmic Light Energy Traject’ waarin de cursussen, Energy-avonden/-ochtenden, de Energy-dag en spirituele transformatiedagen zijn opgenomen.

Wil je meer dan cursussen …

Dat kan bij de Cosmic Light Academy™ (gefaciliteerd door Full Circle Instituut) met de beroepsopleidingen:

In september 2019 starten deze opleidingen.
Je kunt je nu al aanmelden voor de kennismakingsdagen of voor de opleidingen door het aanvragen van een intakegesprek.

De cursussen van de Cosmic Light Energy™-serie zijn in de opleiding verweven. Wanneer je Cosmic Light Energy™-certificaten hebt behaald is mogelijk gedeeltelijke vrijstellingen te verkrijgen voor onderdelen van de opleiding.

* De Bron van Al Dat Is: staat voor de oorsprong waaruit wij voortkomen en wordt bijvoorbeeld ook als de Kosmos, God of Allah omschreven.

‘In het boek ‘Over Levens … – De terugkeer van de Cosmic Light Energy’ is het persoonlijke verhaal – semi-autobiografisch – te lezen over de terugkeer van het Cosmic Light en de weg die de hoofdpersoon hiervoor had te gaan. Meer informatie over het boek en de inhoud vindt je terug op Boek ‘Over Levens …’.

Over levens … Vertelt het verhaal over de herrijzenis van de Cosmic Light Energy. Een van oorsprong Atlantische energie waarvan het vermogen en de kracht een lange tijd verborgen is geweest, maar die nu via Jelena weer ter beschikking komt van de Aarde en de mensheid.

Over levens … Een verhaal over groei, zingeving, het ontdekken van je levenspad en het volgen van je hart. Een boek over bewustwording, spiritualiteit en energetisch werken.

In de afgelopen periode had ik al bekend gemaakt dat de Cosmic Light Energy Frequencies eraan kwamen.
Ondertussen waren de energetische voorbereidingen al volop aan de gang. En op zondag 13 januari 2019 zijn de eerste 3 basisfrequencies geboren. Ja, je leest het goed. Frequencies worden geboren in het water waarin ze worden ingebracht. Dit gebeurt op een speciale manier en deze is voor elke frequency anders. Elke frequency heeft hierdoor haar eigen unieke trilling en werking.

Na er zelf een aantal dagen mee gewerkt te hebben mochten de deelnemers aan de Cosmic Light Energy-avond er in de week erna voor het eerst mee kennismaken. Met mooie reacties als resultaat. Ook in de praktijk bij het werken met cliënten en bij het werken met dieren zie je de ondersteunende en transformerende werking van de frequencies.

Vanaf nu zijn deze drie Cosmic Light Energy basisfrequencies verkrijgbaar in de praktijk van Sattva en bij Full Circle Instituut.
Als stockflesje of verwerkt in een doseerflesje.

  • CLE Basisfrequency 1 – CLE in haar zuiverste vorm
  • CLE Basisfrequency 2 – CLE gericht op reinigen, zuiveren, helen en bescherming
  • CLE Basisfrequency 3 – CLE gericht op activering en ondersteuning van het zelfhelend vermogen

De drie basisfrequencies zorgen voor onder andere aarding, gronding, rust, blijheid, ruimte en ontspanning. Maar voor een ieder is de manier waarop je de energie ervaart en hoe deze doorwerkt anders.
De drie Cosmic Light Energy basisfrequencies hebben elk een eigen specificatie, zodat het mogelijk is de basisfrequency aan te laten sluiten bij jouw behoefte.
Cosmic Light Energy Frequencies werken door op alle aspecten van jouw zijn: dus zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch als spiritueel niveau.
Je kunt op verschillende manieren met de frequencies werken. Door bij je te dragen, vast te houden, in te nemen of op je lichaam te druppelen/sprayen.

De komende periode zullen de Cosmic Light Energy Frequencies worden uitgebreid met specifieke frequencies met elk hun eigen trilling en werking. Uiteindelijk zal hiermee de basisserie van de Cosmic Light Energy Frequencies worden gevormd.

Binnenkort kun je hier meer informatie terugvinden.

Over de terugkeer van het Cosmic Light, de Cosmic Light Energy™

Sinds 2008 ben ik – Janet Reuvekamp – bezig met het ontwikkelen en neerzetten van de Cosmic Light Energy™. De ontwikkeling van het gebruiken van deze energie heeft in het afgelopen jaren steeds meer vorm gekregen. Cosmic Light Energy™ is van oorsprong een Atlantische energie waarvan het vermogen en de kracht lange tijd verborgen is geweest, maar die nu in getransformeerde vorm weer ter beschikking komt van de Aarde en de mensheid.

Na een eerste periode van individueel werken met de energie kwam het moment om daadwerkelijk iets met de energie te gaan neerzetten. Dit gebeurde in de vorm van healingmeditaties waaraan derden op afstand konden deelnemen – een periode van september 2009 t/m juni 2010 -. Door het neerzetten van een veld van Cosmic Light Energy™ was en is het mogelijk voor een groot veld te helen.
Sinds de zomer van 2010 werk ik meer direct met de Cosmic Light Energy™ tijdens de Energiecirkel en bij individuele behandelingen. En sinds 2013 – is het mogelijk derden in de Cosmic Light Energy™ te activeren en op te leiden!
Nu in 2019 zijn ook de Cosmic Light Energy™ Frequencies geboren. 

De ontwikkeling

In eerste instantie was het nodig het veld voor de Cosmic Light Energy™ hier op aarde neer te zetten en te versterken.
Daarna is gewerkt met het neergezette energieveld door met helingmeditaties voor een groot veld te helen. In periode september 2009 t/m juni 2010 zijn frequent helingmeditaties gehouden waaraan je vanuit je eigen thuis kon deelnemen.
Deze helingmeditaties richten zich in op het helen en transformeren van het velden op het gebied van verlies, gemis en trauma zowel voor mensen (volwassenen, kinderen en het innerlijk kind in elke volwassene) als voor dieren.
Hiernaast richten de helingsmeditaties zich ook op heling en transformatie op menselijk en dierlijk gebied in dit en/of in andere levens, de natuur, situaties hier op aarde, het klimaat en op Moeder Aarde zelf. Ook wordt er tijdens de helingmeditaties gewerkt voor het grotere geheel (universeel werken).

Veel deelnemers hebben baat gehad bij deze helingmeditaties.
Daarnaast hebben de deelnemers bijgedragen aan de ondersteuning van de heling-meditaties en de versterking van het Cosmic Light Energy™ Field.

Door de steeds verdergaande ontwikkelingen vinden de meeste helingsmeditaties nu tijdens de Cosmic Light Energy™-avonden plaats met de dan aanwezige deelnemers.

Vanaf de zomer van 2010 wordt er directer gewerkt met de Cosmic Light Energy™ tijdens de Energiecirkel en tijdens individuele behandelingen. Ook is een eerste stap gemaakt in het geven van activaties met Cosmic Light Energy™. Een groot aantal mensen heeft dit tijdens de jubileumbijeenkomst in januari 2011 kunnen ervaren tijdens een hartactivatie.

Persoonlijk doe ik frequent de healingmeditaties voor het helen en transformeren van verschillende en ook wisselende grotere velden. Daarnaast blijf ik werken aan het verder versterken van de het Cosmic Light Energy™ Field – de matrix – hier op aarde.

Het direct in de praktijk werken met de Cosmic Light Energy™ versterkte en versterkt de mogelijkheden en de kracht van de energie steeds verder. Sinds het begin van 2013 worden er ook cursussen gegeven in het werken met de Cosmic Light Energy™, zodat steeds meer mensen met deze sterke, mooie en helende energie aan de slag kunnen.

Onderhand zijn er ook beroepsopleidingen waarbij het werken met de Cosmic Light Energy™ de kern vormt.

In januari 2019 zijn de eerste Cosmic Light Energy™ Frequencies geboren, er zullen er nog een aantal volgen.

Met de jaren nemen de kracht en mogelijkheden van het Cosmic Light, de Cosmic Light Energy™ steeds verder toe.

In licht en liefde van hart tot hart,
Janet Reuvekamp