De veranderende energie op aarde waarin steeds meer mogelijk is, vraagt om nieuwe energetische methodieken. Door de ontwikkeling van de energie en het bewustzijn van zowel de aarde als van onszelf is het mogelijk met nieuwe energievormen te werken. Cosmic Light Energy™ is een energetische methode waarmee op verschillende manieren gewerkt en geheeld kan worden. Cosmic Light Energy™ is een helende en transformerende energie.

Cosmic Light Energy™:
Het nieuwe helen en werken met energie en bewustwording

Wat is Cosmic Light Energy™?

Cosmic Light Energy™ is een energie van NU, een ‘nieuwetijdsenergie’ die past bij de ontwikkelingen waar wij en de Aarde op dit moment doorheen gaan. Een energetische methode die op verschillende manieren kan worden gebruikt voor heling, bescherming, bewustzijnsontwikkeling en transformatieprocessen van personen, situaties en bijvoorbeeld de natuur.
Naast het werken met de verschillende elementen wordt ook gewerkt vanuit ether, het vrouwelijke en mannelijke aspect en de onvoorwaardelijke liefdesenergie.
De Cosmic Light Energy™ komt direct uit de Bron (van Al Dat Is*).

Bij het werken met de Cosmic Light Energy™ worden de nieuwste (heling)technieken gebruikt waarbij intenties en het werken met energievelden een belangrijk onderdeel vormen.

Cosmic Light Energy™ is een energie die alleen vanuit onvoorwaardelijke liefde kan worden neergezet. Het vermogen met de energie te kunnen werken en de effectiviteit neemt toe naarmate het BewustZijn zich verder ontwikkelt én door de intensiteit en frequentie waarmee met de Cosmic Light Energy™ wordt gewerkt. Naast training en bewustwording speelt ‘doen’ dus een belangrijke rol in wat met deze energie kan worden bereikt.

Behandelingen

Met Cosmic Light Energy™ worden behandelingen gegeven. Het is een energetische en natuurlijke methode van behandelen waarbij je energie en energieveld worden opgeschoond, gebalanceerd, gecorrigeerd en/of aangevuld. Energetische blokkades worden opgeheven, je energie gaat weer stromen en je zelfhelende vermogen wordt geactiveerd. Naast het optimaliseren van je eigen energie en energieveld wordt kosmische energie – Cosmic Light Energy – aan je energiesysteem toegevoegd.

Cursussen / opleidingen

Het is ook mogelijk zelf te leren werken met Cosmic Light Energy™. Je kunt hiervoor kijken op de cursuspagina van Cosmiclight.nl.

De ‘Cosmic Light Energy™ – serie’ bestaat uit een aantal opvolgende cursussen, de Energy-avonden/-ochtenden, de Energy-dag en de Helingsmeditaties. Je kunt zelf bepalen in hoeverre je je in het helen en werken met deze energie wilt bekwamen en je bewustwording wilt ontwikkelen.
De eerste cursus in de serie is de cursus ‘Cosmic Light Energy™ – Basis’.
Na de basiscursus is het mogelijk je verder teverdiepen in het werken en helen met Cosmic Light Energy™ tijdens de ‘Cosmic Light Energy™ Verdiepingscursussen’.

Er is de mogelijkheid tot een ‘all in one’ pakket met de jaartraining ‘Cosmic Light Energy Traject’ waarin de cursussen, Energy-avonden/-ochtenden, de Energy-dag en spirituele transformatiedagen zijn opgenomen.

Wil je meer dan cursussen …

Dat kan bij de Cosmic Light Academy™ (gefaciliteerd door Full Circle Instituut) met de beroepsopleidingen:

In september 2019 starten deze opleidingen.
Je kunt je nu al aanmelden voor de kennismakingsdagen of voor de opleidingen door het aanvragen van een intakegesprek.

De cursussen van de Cosmic Light Energy™-serie zijn in de opleiding verweven. Wanneer je Cosmic Light Energy™-certificaten hebt behaald is mogelijk gedeeltelijke vrijstellingen te verkrijgen voor onderdelen van de opleiding.

* De Bron van Al Dat Is: staat voor de oorsprong waaruit wij voortkomen en wordt bijvoorbeeld ook als de Kosmos, God of Allah omschreven.

‘In het boek ‘Over Levens … – De terugkeer van de Cosmic Light Energy’ is het persoonlijke verhaal – semi-autobiografisch – te lezen over de terugkeer van het Cosmic Light en de weg die de hoofdpersoon hiervoor had te gaan. Meer informatie over het boek en de inhoud vindt je terug op Boek ‘Over Levens …’.

Over levens … Vertelt het verhaal over de herrijzenis van de Cosmic Light Energy. Een van oorsprong Atlantische energie waarvan het vermogen en de kracht een lange tijd verborgen is geweest, maar die nu via Jelena weer ter beschikking komt van de Aarde en de mensheid.

Over levens … Een verhaal over groei, zingeving, het ontdekken van je levenspad en het volgen van je hart. Een boek over bewustwording, spiritualiteit en energetisch werken.

In de afgelopen periode had ik al bekend gemaakt dat de Cosmic Light Energy Frequencies eraan kwamen.
Ondertussen waren de energetische voorbereidingen al volop aan de gang. En op zondag 13 januari 2019 zijn de eerste 3 basisfrequencies geboren. Ja, je leest het goed. Frequencies worden geboren in het water waarin ze worden ingebracht. Dit gebeurt op een speciale manier en deze is voor elke frequency anders. Elke frequency heeft hierdoor haar eigen unieke trilling en werking.

Na er zelf een aantal dagen mee gewerkt te hebben mochten de deelnemers aan de Cosmic Light Energy-avond er in de week erna voor het eerst mee kennismaken. Met mooie reacties als resultaat. Ook