Meer over Cosmic Light Energy™

Wat is Cosmic Light Energy™?

Cosmic Light Energy™ is een energie van NU, een ‘nieuwetijdsenergie’ die past bij de ontwikkelingen waar wij en de Aarde op dit moment doorheen gaan. Een energetische methode die op verschillende manieren kan worden gebruikt voor heling, bescherming, bewustzijnsontwikkeling en transformatieprocessen van personen, situaties en bijvoorbeeld de natuur.
Naast het werken met de verschillende elementen wordt ook gewerkt vanuit ether, het vrouwelijke en mannelijke aspect en de onvoorwaardelijke liefdesenergie. 

De Cosmic Light Energy™ komt direct uit de Bron (van Al Dat Is*).

Bij het werken met de Cosmic Light Energy™ worden de nieuwste (heling)technieken gebruikt waarbij intenties en het werken met energievelden een belangrijk onderdeel vormen.

Cosmic Light Energy™ is een energie die alleen vanuit onvoorwaardelijke liefde kan worden neergezet en doorgegeven. Bij het werken met de Cosmic Light Energy™ worden de nieuwste (heling)technieken gebruikt waarbij bewustwording, intenties en het werken met energievelden een belangrijk onderdeel vormen. Het vermogen met de energie te kunnen werken en de effectiviteit neemt toe naarmate het BewustZijn zich verder ontwikkelt én door de intensiteit en frequentie waarmee met de Cosmic Light Energy™ wordt gewerkt. Naast training en bewustwording speelt ‘doen’ dus een belangrijke rol in wat met deze energie kan worden bereikt.

* De Bron van Al Dat Is: staat voor de oorsprong waaruit wij voortkomen en wordt bijvoorbeeld ook als de Kosmos, God of Allah omschreven.

Alles over Cosmic Light Energy™

Behandelingen

Met Cosmic Light Energy™ worden behandelingen gegeven. Het is een energetische en natuurlijke methode van behandelen waarbij je energie en energieveld worden opgeschoond, gebalanceerd, gecorrigeerd en/of aangevuld. Energetische blokkades worden opgeheven, je energie gaat weer stromen en je zelfhelende vermogen wordt geactiveerd. Naast het optimaliseren van je eigen energie en energieveld wordt kosmische energie – Cosmic Light Energy™ – aan je energiesysteem toegevoegd. Meer informatie hierover vindt je terug onder Behandelingen.

Cursussen – Traject – Opleidingen

Je kunt op verschillende manieren met Cosmic Light Energy™ leren werken en helen. Dit kan met:

  • de cursussen;
  • het Cosmic Light Energy™ Traject; een combinatiepakket waarin zowel CLE™-cursussen, spirituele transformatiedagen CLE™, Energy-avonden/-ochtenden CLE™ als de Energy-dag CLE™ zijn opgenomen;
  • de Opleidingen waarbij je wordt opgeleid tot volwaardig Basis-practitioner, Practitioner of Procesbegeleider CLE™ (opleiding tot Basis-practitioner is nu ook modulair te volgen).

Cursussen

Iedereen kan leren werken met Cosmic Light Energy™.

De Cosmic Light Energy™-serie bestaat uit een aantal elkaar opvolgende energetische trainingen, waarbij je zelf bepaalt tot hoever je jezelf wilt bekwamen in het helen en werken met energie en bewustwording.
In alle cursussen van de Cosmic Light Energy™-serie speelt naast het energetische helen en werken je bewustzijnsontwikkeling een belangrijke rol. Bij het helen en werken met de energie worden de nieuwste (heling)technieken gebruikt waarbij intenties en het werken met energievelden belangrijk onderdelen zijn.

De ‘Cosmic Light Energy™ – serie’ bestaat uit een aantal opvolgende cursussen, de Energy-avonden/-ochtenden, de Energy-dag, de spirituele transformatiedagen en de helingsmeditaties.
De eerste cursus in de serie is de cursus ‘Cosmic Light Energy™ – Basis’.
Na de basiscursus ga je je verder verdiepen in het werken en helen met Cosmic Light Energy™ tijdens de ‘Cosmic Light Energy™ Verdiepingscursussen’.

Cursus op locatie
De cursussen, trajecten en opleidingen zijn standaard in Zoetermeer. Maar de cursussen kunnen ook op locatie worden gegeven!
Heb je een groep van minimaal 5 personen en de beschikking over een geschikte ruimte? Neem dan contact op om de mogelijkheden door te nemen.

De volgende cursussen en workshops behoren tot de ‘Cosmic Light Energy™-serie’

Traject

Er is de mogelijkheid tot een ‘all in one’ pakket met de jaartraining